TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Кои се најдобрите модели за автомобилски туризам?

Додај Гас - 13.08.2017

Сезоната на одмори е во полн ек, а некои луѓе претпочитаат да патуваат со воз, автобус, авион или брод. Сепак, многумина претпочитуваат патување со автомобил што било главната причина британското издание Auto Express да направи свое рангирање на ...

Opel се откажува голем SUV по промената на сопствеништвото?

Додај Гас - 12.08.2017

Како што пишува изданието Auto Express, иднината на таков модел моментално е неизвесна и скоро сигурно плановите за неговиот развој наскоро нема да бидат на дневен ред. Истиот извор наведува дека голем Opel SUV не се вклопува во новиот бизнис план ...