TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Трогателно божикно видео на групата „Гентри“

Репортер - 18.12.2017

„Гентри“ во дел од светот е познат како музички состав составен од тројца тенори. Поради претстојниот празник Божик, снимиле видеозапис за божикната песна Oh, Holy Night, а видеото допрело до срцата на многумина што го гледале.

Поминаа покрај бездомникот како да не постои – Трогателно божиќно видео на „Гентри“

Репортер - 18.12.2017

„Гентри“ во дел од светот е познат како музички состав сочинет од трojca тенори. Поради претстојниот празник Божиќ снимиле видео запис за божиќната песна „Oh Holy Night“, а видеото допрело до срцата на многумина кои го погледнале.

Семејство поминало покрај бездомник како да не постои, а тогаш еден од нив направил нешто воодушевувачко

Сител - 18.12.2017

„Гентри“ во дел од светот е познат како музички состав сочинет од три тенори. Поради претстојниот празник Божиќ снимиле видео запис за божиќната песна „Oh Holy Night“, а видеотодопрело до срцата на многумина кои го погледнале.