TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Груевски ветува нови работни места и отпис на долгови

Фокус - 11.10.2017

Лидерот на опозициската ВМРО-ДПМНЕ и на вечерниот митинг во Делчево најави нови 150.000 работни места и отпис на долгови на социјално ранливите категории. – Кога можевме да ја намалиме од безмалку 40 на 22,6 проценти, како што можевме во минатата ...

Груевски: Предвидуваме ослободување или намалување на комуналиите за надградба на кат на постоечка куќа

А1 On - 11.10.2017

Новата ера ќе донесе 150 илјади нови работни места во Македонија во наредната декада и пад на невработеноста под 10 проценти, истакна лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски вечерва на митингот во Делчево.

Груевски: Новата ера ќе донесе нови работни места

Локално - 11.10.2017

Новата ера ќе донесе 150 илјади нови работни места во Македонија во наредната декада и пад на невработеноста под 10 проценти, истакна лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски вечерва на митингот во Делчево.

Груевски: Новата ера ќе донесе 150.000 нови работни места во Македонија

+инфо - 11.10.2017

Митингот во Делчево започна со едноминуто молчење поради несреќата во која вчера пред Делчево загина тричлено младо семејство. Новата ера ќе донесе 150 илјади нови работни места во Македонија во наредната декада и пад на невработеноста под 10 ...

Груевски: Новата ера ќе донесе 150 илјади нови работни места во Македонија

Сител - 12.10.2017

Новата ера ќе донесе 150 илјади нови работни места во Македонија во наредната декада и пад на невработеноста под 10 проценти, истакна лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски вечерва на митингот во Делчево.

ВМРО- ДПМНЕ: Новата ера ќе донесе 150 илјади нови работни места и пад на невработеноста под 10 отсто

Скопје инфо - 12.10.2017

Новата ера ќе донесе 150 илјади нови работни места во Македонија во наредната декада и пад на невработеноста под 10 проценти, истакна лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски на митингот во Делчево.

ЛИ 2017/ Груевски: Новата ера ќе донесе 150 илјади нови работни места во Македонија

Либертас - 12.10.2017

Новата ера ќе донесе 150 илјади нови работни места во Македонија во наредната декада и пад на невработеноста под 10 проценти, истакна лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски синоќа на митингот во Делчево.

Со „новата ера“ до 150 илјади нови работни места и пад на невработеноста под 10 отсто

Република - 12.10.2017

Новата ера ќе донесе 150 илјади нови работни места во Македонија во наредната декада и пад на невработеноста под 10 проценти, истакна лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски на митингот во Делчево.

Новата ера ќе донесе 150 илјади нови работни места

Пулс24 - 12.10.2017

Новата ера ќе донесе 150 илјади нови работни места во Македонија во наредната декада и пад на невработеноста под 10 проценти, истакна лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски на митингот во Делчево.