TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Aмигос 2.0 - Стариот добар пријател, во ново издание

БркајРабота - 06.10.2017

Вчера, Скопје се збогати и разубави со новиот, сосема променет концепт на Mексикански ресторан и бар - АМИГОС 2.0. Едно ново, поинакво искуство, разновидни специјалитети со врвен квалитет, ароматични вина и одлични коктели.

Новиот Амигос 2.0. во ново руво и со збогатено мени

Divian Arts - 06.10.2017

Вчера, Скопје се збогати и разубави со новиот, сосема променет концепт на Mексикански ресторан и бар – АМИГОС 2.0. Едно ново поинакво искуство, разновидни специјалитети со врвен квалитет, ароматични вина и одлични коктели.

АМИГОС 2.0 е тука да ги разгали скопјани со поинаков концепт и префинети вкусови

Среќа.mk - 07.10.2017

Вчера, Скопје се збогати и разубави со новиот, сосема променет концепт на Mексикански ресторан и бар – АМИГОС 2.0. Едно ново, поинакво искуство, разновидни специјалитети со врвен квалитет, ароматични вина и одлични коктели.