TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Оружен грабеж во маркет во Скопје

Алсат-М - 12.08.2017

Маскирани лица со закана со пиштол од маркет во Скопје одзеле неутврдена сума пари од дневниот промет и избегале во непознат правец. Како што информира МВР, разбојништвото го извршиле две маскирани лица вчера околу 22 часот во „ЗУР маркет” на ...

Вооружен напад во скопски маркет

Press24 - 12.08.2017

Синоќа, околу 22:00 часот во Скопје на улица "Волгоградска" во "ЗУР маркет", две маскирани лица со закана со пиштол извршиле разбојништво, при што од сефот одзеле неутврдена сума пари од дневниот промет и се упатиле во непознат правец.

Ограбен маркет во Карпош

Република - 12.08.2017

Синоќа околу 22 часот на улицата „Волгоградска“ во Скопје, две маскирани лица со закана со пиштол ограбиле маркет. Тие од сефот одзеле неутврдена сума пари од дневниот промет, по што се избегале.

Оружен грабеж во маркет во Скопје...

Н.Македонија - 12.08.2017

Оружен грабеж во маркет во Скопје Маскирани лица со закана со пиштол од маркет во Скопје одзеле неутврдена сума пари од дневниот промет и избегале во непознат правец. Како што информира МВР, разбојништвото го извршиле две маскирани лица вчера околу ...

Вооружен напад во скопски маркет

Пулс24 - 12.08.2017

Вооружен напад во скопски маркет Синоќа, околу 22:00 часот во Скопје на улица "Волгоградска" во "ЗУР маркет", две маскирани лица со закана со пиштол извршиле разбојништво, при што од сефот одзеле неутврдена сума пари од дневниот промет и се упатиле ...

Оружен грабеж во маркет во Скопје

Сител - 12.08.2017

Маскирани лица со закана со пиштол од маркет во Скопје одзеле неутврдена сума пари од дневниот промет и избегале во непознат правец. Како што информира МВР, разбојништвото го извршиле две маскирани лица вчера околу 22 часот во „ЗУР маркет" на ...

Оружен грабеж во маркет во Скопје

ТВ21 - 12.08.2017

Маскирани лица со закана со пиштол од маркет во Скопје одзеле неутврдена сума пари од дневниот промет и избегале во непознат правец. Како што информира МВР, разбојништвото го извршиле две маскирани лица вчера околу 22 часот во „ЗУР маркет” на ...

Оружен грабеж во маркет во Скопје

Либертас - 12.08.2017

Маскирани лица со закана со пиштол од маркет во Скопје одзеле неутврдена сума пари од дневниот промет и избегале во непознат правец. Како што информира МВР, разбојништвото го извршиле две маскирани лица вчера околу 22 часот во „ЗУР маркет” на ...

Оружен грабеж во маркет во Скопје

Вечер - 12.08.2017

Маскирани лица со закана со пиштол од маркет во Скопје одзеле неутврдена сума пари од дневниот промет и избегале во непознат правец. Како што информира МВР, разбојништвото го извршиле две маскирани лица вчера околу 22 часот во „ЗУР маркет" на ...