TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ФОТОВЕСТ: Скопската котлина се претвори во море од магла

Newsroom - 10.11.2017

Дојде оној период од годината кога секој што ќе се искачи на врвот на Водно наместо скопските населби гледа во „море“ од магла. Маглата која ја обвива скопската котлина се поврзува и со високото ниво на загадување на воздухот, проблем за кој ...

Скопската котлина се претвори во море од магла – Фото вест

Скопје24 - 10.11.2017

Дојде оној период од годината кога секој што ќе се искачи на врвот на Водно наместо скопските населби гледа во „море“ од магла. Маглата која ја обвива скопската котлина се поврзува и со високото ниво на загадување на воздухот, проблем за кој ...

Наскоро на Водно само пешки и со велосипед ...

Н.Македонија - 08.11.2017

Наскоро на Водно само пешки и со велосипед Новата градска управа набрзо по преземањето на власта најави низа потези за намалување на загаденоста на градот. Едно од нив е можното обезбедување бесплатен автобуски превоз за сите граѓани.

Наскоро на Водно само пешки и со велосипед

КадеВечер - 09.11.2017

Новата градска управа набрзо по преземањето на власта најави низа потези за намалување на загаденоста на градот. Едно од нив е можното обезбедување бесплатен автобуски превоз за сите граѓани.