TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ја оставил својата 5-годишна ќерка со 14 кучиња – кога се вратил не можел да верува што гледа (Видео)

Република - 16.07.2017

Преубава глетка. Зелена трева во Норвешка, шума во позадина и една голема група. Девојче опкружено со 14 кучиња, големи, но и мали германски овчари. Таткото почнал да ја снима глетката. По некое време изгледало неверојатно.

Ја оставил својата 5-годишна ќеркичка со 14 кучиња: Кога се вратил не можел да верува што гледа (видое)

Exclusive.mk - 17.07.2017

Преубава глетка. Зелена трева во Норвешка, шума во позадина и една голема група. Девојче опкружено со 16 кучиња, големи, но и мали германски овчари. Таткото почнал да ја снима глетката. По некое време изгледало неверојатно.