TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Брнабиќ: 2018 ќе биде многу поуспешна во евроинтеграцијата на Балканот

+инфо - 07.12.2017

- Постои големо пријателство меѓу Бугарија и Србија - изјави Брнабиќ. Српската премиерка Ана Брнабиќ денеска на средба со нејзиниот бугарски колега Бојко Борисов изрази надеж дека следната година ќе биде успешна за балканските интеграции во ...

Средба Борисов-Брнабиќ во Софија

Локално - 07.12.2017

Српската премиерка Ана Брнабиќ, која престојува во дводневна работна посета на Бугарија, денеска ќе се сретне со бугарскиот колега Бојко Борисов со кого ќе разговара за унапредување на билатералната соработка.

Српската премиерка во посета на Бугарија

Локално - 06.12.2017

Српската премиерка Ана Брнабиќ денеска ќе допатува во дводневна работна посета на Бугарија. На првиот ден од посетата на Софија , Брнабиќ ќе се сретне со извршната директорка на Светската банка, Кристалина Георгиева, со која ќе разговара за ...

Брнабиќ: 2018 ќе биде многу поуспешна во евроинтеграцијата на Балканот

Сител - 07.12.2017

Српската премиерка Ана Брнабиќ денеска на средба со нејзиниот бугарски колега Бојко Борисов изрази надеж дека следната година ќе биде успешна за балканските интеграции во Европската унија. - Постои големо пријателство меѓу Бугарија и Србија.

Средба Борисов-Брнабиќ во Софија

А1 On - 07.12.2017

Српската премиерка Ана Брнабиќ, која престојува во дводневна работна посета на Бугарија, денеска ќе се сретне со бугарскиот колега Бојко Борисов со кого ќе разговара за унапредување на билатералната соработка.

Брнабиќ во дводневна посета на Софија

А1 On - 05.12.2017

Српската премиерка Ана Брнабиќ ќе се сретне утре со извршната директорка на Светската банка Кристалина Георгиева во Софија со која ќе разговара за економската ситуација и проектите на таа институција во Србија, соопшти српската влада.

Српската премиерка во посета на Бугарија

+инфо - 06.12.2017

На првиот ден од посетата на Софија, Брнабиќ ќе се сретне со извршната директорка на Светската банка, Кристалина Георгиева. Српската премиерка Ана Брнабиќ денеска ќе допатува во дводневна работна посета на Бугарија.

Брнабиќ: 2018 ќе биде многу поуспешна во евроинтеграцијата на Балканот

Алфа - 07.12.2017

Српската премиерка Ана Брнабиќ денеска на средба со нејзиниот бугарски колега Бојко Борисов изрази надеж дека следната година ќе биде успешна за балканските интеграции во Европската унија.

Средба Борисов-Брнабиќ во Софија

+инфо - 07.12.2017

Како што соопшти прес-службата на српската Влада, акцент во разговорите ќе биде ставен на понатамошен развој на економските односи на двете земји. Српската премиерка Ана Брнабиќ, која престојува во дводневна работна посета на Бугарија, денеска ќе се ...

Српската премиерка во посета на Бугарија

Сител - 06.12.2017

Српската премиерка Ана Брнабиќ денеска ќе допатува во дводневна работна посета на Бугарија. На првиот ден од посетата на Софија, Брнабиќ ќе се сретне со извршната директорка на Светската банка, Кристалина Георгиева, со која ќе разговара за ...

Брнабиќ: 2018 ќе биде многу поуспешна во евроинтеграцијата на Балканот...

Н.Македонија - 07.12.2017

Брнабиќ: 2018 ќе биде многу поуспешна во евроинтеграцијата на Балканот Српската премиерка Ана Брнабиќ денеска на средба со нејзиниот бугарски колега Бојко Борисов изрази надеж дека следната година ќе биде успешна за балканските интеграции во ...

Српската премиерка во посета на Бугарија

А1 On - 06.12.2017

Српската премиерка Ана Брнабиќ денеска ќе допатува во дводневна работна посета на Бугарија. На првиот ден од посетата на Софија, Брнабиќ ќе се сретне со извршната директорка на Светската банка, Кристалина Георгиева, со која ќе разговара за ...

Брнабиќ: 2018 ќе биде многу поуспешна во евроинтеграцијата на Балканот

Локално - 07.12.2017

– Српската премиерка Ана Брнабиќ денеска на средба со нејзиниот бугарски колега Бојко Борисов изрази надеж дека следната година ќе биде успешна за балканските интеграции во Европската унија. – Постои големо пријателство меѓу Бугарија и Србија.

Српската премиерка во посета на Бугарија...

Н.Македонија - 06.12.2017

Српската премиерка во посета на Бугарија Српската премиерка Ана Брнабиќ денеска ќе допатува во дводневна работна посета на Бугарија. На првиот ден од посетата на Софија, Брнабиќ ќе се сретне со извршната директорка на Светската банка, Кристалина ...

Брнабиќ: 2018 ќе биде многу поуспешна во евроинтеграцијата на Балканот

А1 On - 07.12.2017

Српската премиерка Ана Брнабиќ денеска на средба со нејзиниот бугарски колега Бојко Борисов изрази надеж дека следната година ќе биде успешна за балканските интеграции во Европската унија. – Постои големо пријателство меѓу Бугарија и Србија.

Брнабиќ: 2018 ќе биде многу поуспешна во евроинтеграцијата на Балканот

ТВ21 - 07.12.2017

Српската премиерка Ана Брнабиќ денеска на средба со нејзиниот бугарски колега Бојко Борисов изрази надеж дека следната година ќе биде успешна за балканските интеграции во Европската унија. – Постои големо пријателство меѓу Бугарија и Србија.

Брнабиќ: 2018 ќе биде многу поуспешна во евроинтеграцијата на Балканот

Либертас - 07.12.2017

Српската премиерка Ана Брнабиќ денеска на средба со нејзиниот бугарски колега Бојко Борисов изрази надеж дека следната година ќе биде успешна за балканските интеграции во Европската унија. – Постои големо пријателство меѓу Бугарија и Србија.