TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

АНКЕТА: Дали банките во Македонија нудат квалитетна практична настава?

Банкарство.мк - 13.09.2017

Задолжителна практична настава во секоја година од студирањето е еден од новитетите на државните универзитети во Република Македонија. Доколку студентите при уписот во следната студиска година не достават потврда за успешно спроведена практична ...

Анкета за студенти: Дали имате квалитетна практична настава?

Факултети - 13.09.2017

Веќе неколку години студентите од државните универзитети мора да посетуваат практична настава која не може да биде пократка од 30 дена, како еден од условите за запишување во следната студиска година.