TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Од 2007 до сега се продадени 1.2 милијарди iPhone единици!

GSM.mk - 12.08.2017

За време на неговата конференција, CEO Tim Cook сподели дека Apple има продадено 1.2 милијарди iPhone единици од неговото претставување во 2007, до сега. Минатата година овој период, компанијата имаше продадено 1 милијарда единици, што значи дека од ...

Сакаат нов iPhone 8, но не за цена од над 1000 долари

Телефони.мк - 12.08.2017

Според анкетата на Barclay само 11% од корисниците би дале 1000 долари или повеќе за да купат нов iPhone. Инаку досегашните истражувања покажаа дека над 75% од досегашните корисници на iPhone се спремни да го купат новиот модел, но тогаш не беше ...

iPhone 8 ќе може да препознава кога корисникот гледа во телефонот

Точка - 12.08.2017

Новите информации откриваат повеќе детали за долгоочекуваниот нов модел на Apple – iPhone 8. Бразилскиот сајт кој е посветен на производите на Apple, наречен iHelp BR, носи нови известувања.

Нотификациите на iPhone 8 ќе се стишуваат кога ќе погледнете во телефонот

Smartportal - 11.08.2017

Веќе неколку пати најавивме дека iPhone 8 ќе има можност за 3D читање на лицето на корисникот , технологија која веројатно ќе се употребува и за други функционалности, како на пример таа за намалување или целосно исклучување на тонот на ѕвонење при ...

Откриен дизајнот на iPhone 8?

Црнобело - 11.08.2017

На YouTube се појави неофицијално видео од првото претставување на iPhone 8 моделот. Трите бои во кои ќе биде достапен се црна, сребрена и темно ...

iPhone 8 ќе може да препознава кога корисникот гледа во телефонот

Скопје24 - 12.08.2017

Новите информации откриваат повеќе детали за долгоочекуваниот нов модел на Apple – iPhone 8. Бразилскиот сајт кој е посветен на производите на Apple, наречен iHelp BR, носи нови известувања.