TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Амбициозниот план на Цукерберг: наскоро би можел да биде побогат од Бил Гејтс!

Додај Гас - 20.03.2017

Инвестициите на Цукерберг во виртуелната реалност и вештачката интелигенција би можеле на Facebook да му донесат големи приходи, што ќе се одрази и на зголемувањето на богатството на газдата на Facebook.