TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Жителите на овој балкански град за прв пат добија кружен тек- нивната реакција урнебес

Press24 - 09.11.2017

Учесниците во сообраќајот во поново време се повеќе сакаат да возат на кружни текови отколку да чекаат здодевни семафори со ограничено кратко времетраење, но не секогаш возачите знаат да се справат во сообраќајот.

ВИДЕО: Жителите на овој балкански град за прв пат добија кружен тек- нивната реакција насмеа многумнина

Курир - 09.11.2017

Градот Ужице во Србија го доби својот прв кружен тек и веќе првиот ден се создаде хаос, ...

Снимките од првиот кружен тек во Ужице – хит на социјалните мрежи

А1 On - 09.11.2017

Градот Ужице во Србија го доби својот прв кружен тек и веќе првиот ден се создаде хаос. Изгледа жителите на градот ќе мора да го обноват знаењето и да се потсетат кој има првенство на проаѓање на крстосница со кружен ...

ВИДЕО: Жителите на овој балкански град за прв пат добија кружен тек- нивната реакција насмеа многумнина

Маркукуле - 10.11.2017

Учесниците во сообраќајот во поново време се повеќе сакаат да возат на кружни текови отколку да чекаат здодевни семафори со ограничено кратко времетраење, но не секогаш возачите знаат да се справат во сообраќајот.

Снимките од првиот кружен тек во Ужице – хит на социјалните мрежи

Орбис - 09.11.2017

Градот Ужице во Србија го доби својот прв кружен тек и веќе првиот ден се создаде хаос. Изгледа жителите на градот ќе мора да го обноват знаењето и да се потсетат кој има првенство на проаѓање на крстосница со кружен ...

Жителите на овој град за прв пат добија кружен тек- нивната реакција насмеа многумнина

Сител - 10.11.2017

Учесниците во сообраќајот во поново време се повеќе сакаат да возат на кружни текови отколку да чекаат здодевни семафори со ограничено кратко времетраење, но не секогаш возачите знаат да се справат во сообраќајот.

(Видео) Снимките од првиот кружен тек во Ужице – хит на социјалните мрежи

Скопје24 - 09.11.2017

Градот Ужице во Србија го доби својот прв кружен тек и веќе првиот ден се создаде хаос. Изгледа жителите на градот ќе мора да го обноват знаењето и да се потсетат кој има првенство на проаѓање на крстосница со кружен тек.