TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Бугарија провоцира Македонија молчи-Договорот за добрососедство функционира „беспрекорно“

Алфа - 10.11.2017

Гоце Делчев вбројан како бугарски борец во среде Скопје, на изложба на Бугарската национална библиотека вчера... Гоце Делчев вбројан како бугарски борец во среде Скопје, на изложба на Бугарската национална библиотека вчера...

Јавно среде Скопје - Гоце Делчев бил бугарски борец

Алфа - 09.11.2017

Во бугарскиот историски архив се наоѓаат белешките од борбите на бугарските ослободители - Гоце Делчев и многу други набројани. Во бугарскиот историски архив се наоѓаат белешките од борбите на бугарските ослободители - Гоце Делчев и многу други ...

Изложба на плакати од фондовите на Националната библиотека на Бугарија

Канал5 - 09.11.2017

Националната и универзитетска библиотека „Св. Климент Охридски“ денеска во 14 часот во холот ќе отвори изложба на плакати „Книги, правци и публика“ од Националната библиотека „Св. Кирил и Методиј“ во Софија.

Јавно среде Скопје – Гоце Делчев бил бугарски борец

Република - 10.11.2017

Во бугарскиот историски архив се наоѓаат белешките од борбите на бугарските ослободители – Гоце Делчев и многу други набројани. Ова беше првиот напис поставен денеска на изложбата на книги, документи и други публикации од Бугарската национална ...

Изложба на плакати од фондовите на Националната библиотека на Бугарија

Сител - 09.11.2017

Националната и универзитетска библиотека „Св. Климент Охридски“ денеска во 14 часот во холот ќе отвори изложба на плакати „Книги, правци и публика“ од Националната библиотека „Св. Кирил и Методиј“ во Софија.

Последиците од договорот на СДСМ и Софија започнаа: Провокација среде Скопје, Гоце Делчев бил бугарски борец

Курир - 10.11.2017

Во бугарскиот историски архив се наоѓаат белешките од борбите на бугарските ослободители – Гоце Делчев и многу други набројани. Ова беше првиот напис поставен денеска на изложбата на книги, документи и други публикации од Бугарската национална ...

Изложба на плакати од фондовите на Националната библиотека на Бугарија

А1 On - 09.11.2017

Националната и универзитетска библиотека „Св. Климент Охридски“ денеска во 14 часот во холот ќе отвори изложба на плакати „Книги, правци и публика“ од Националната библиотека „Св. Кирил и Методиј“ во Софија.

Изложба на плакати од фондовите на Националната библиотека на Бугарија

Орбис - 09.11.2017

Националната и универзитетска библиотека „Св. Климент Охридски“ денеска во 14 часот во холот ќе отвори изложба на плакати „Книги, правци и публика“ од Националната библиотека „Св. Кирил и Методиј“ во Софија.