TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Привршува реконструкцијата и доградбата на Министерството за транспорт и врски

Build - 20.05.2017

Политичарот Никола Груевски денеска беше во посета на еден од објектите од проектот „Скопје 2014“. Зградата на Министерството за транспорт и врски ќе биде пуштена во употреба во текот на јуни годинава, за што креаторот на проектот денеска даде ...

ДО КРАЈОТ НА ЈУНИ: Реконструкција и доградба на зградата на Министерството за транспорт и врски

Телеграф - 19.05.2017

При почетокот на реконструкцијата се констатираше дека има слабости со темелите и дека треба да се зајакнат поради што многу се работеше и на статиката и затоа малку се оддолжи времето за реализација, изјави Груевски До крајот на јуни ќе заврши ...