TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Викендов времен сообраќаен режим на две улици во Скопје

Press24 - 10.11.2017

Времен сообраќаен режим за време на викендот ќе има на улицата „Ферид Бајрам“ и улица „Рокомија“ во Скопје, поради поставување нисконапонски електричен кабел од стран ана ЕВН Македонија . Временскиот режим на сообраќај ќе се воведе од 09:00 до 17:00 ...

Викендов времен сообраќаен режим на улиците „Ферид Бајрам“ и „Рокомија“

Курир - 10.11.2017

Временскиот режим на сообраќај ќе се воведе во сабота од 09:00 до 17:00 часот и во недела 12.11.2017 г. во периодот од 08:00 до 17:00 ...

Викендов времен сообраќаен режим на улиците „Ферид Бајрам“ и „Рокомија“

+инфо - 10.11.2017

Временскиот режим на сообраќај ќе се воведе од 09 до 17 часот и во недела 12.11.2017 г. во периодот од 08 до 17 часот. Времен сообраќаен режим за време на викендот ќе има на улицата „Ферид Бајрам“ и улица „Рокомија“ во Скопје, поради псотавување ...

Викендов времен сообраќаен режим на улиците „Ферид Бајрам“ и „Рокомија“

Сител - 10.11.2017

Времен сообраќаен режим за време на викендот ќе има на улицата „Ферид Бајрам“ и улица „Рокомија“ во Скопје, поради псотавување нисконапонски електричен кабел од страна на ЕВН Македонија . Временскиот режим на сообраќај ќе се воведе од 09:00 до 17:00 ...

Викендов времен сообраќаен режим на улиците „Ферид Бајрам“ и „Рокомија“

Канал5 - 10.11.2017

Времен сообраќаен режим за време на викендот ќе има на улицата „Ферид Бајрам“ и улица „Рокомија“ во Скопје, поради псотавување нисконапонски електричен кабел од стран ана ЕВН Македонија . Временскиот режим на сообраќај ќе се воведе од 09:00 до 17:00 ...

Викендов времен сообраќаен режим на улиците „Ферид Бајрам“ и „Рокомија“

Република - 10.11.2017

Времен сообраќаен режим за време на викендот ќе има на улицата „Ферид Бајрам“ и улица „Рокомија“ во Скопје, поради псотавување нисконапонски електричен кабел од стран ана ЕВН Македонија. Временскиот режим на сообраќај ќе се воведе од 09:00 до 17:00 ...

Викендов времен сообраќаен режим на улиците „Ферид Бајрам“ и „Рокомија“

Скопје24 - 10.11.2017

Времен сообраќаен режим за време на викендот ќе има на улицата „Ферид Бајрам“ и улица „Рокомија“ во Скопје, поради поставување нисконапонски електричен кабел од страна на ЕВН Македонија. Временскиот режим на сообраќај ќе се воведе во сабота од 09:00 ...

„Бетон-Штип“ оствари загуба од 63 милиони денари

еМагазин - 06.12.2017

„Бетон-Штип“ во периодот јануари-септември, годинава оствари загуба од 63 милиони денари, што е влошување на резултатот во однос на истиот период минатата година кога компанијата имала добивка од 29 милиони денари, покажува консолидираниот биланс на ...

Викендов привремен сообраќаен режим на улиците „Ферид Бајрам“ и „Рокомија“

МКД - 10.11.2017

Привремен сообраќаен режим за време на викендот ќе има на улицата „Ферид Бајрам" и улица „Рокомија" во Скопје, поради псотавување нисконапонски електричен кабел од стран ана ЕВН Македонија .

Викендов времен сообраќаен режим на улиците „Ферид Бајрам“ и „Рокомија“

Скопје инфо - 10.11.2017

Времен сообраќаен режим за време на викендот ќе има на улицата „Ферид Бајрам“ и улица „Рокомија“ во Скопје, поради поставување нисконапонски електричен кабел од страна на ЕВН Македонија. Временскиот режим на сообраќај ќе се воведе во сабота од 09:00 ...