TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Викендов во Скопје посебен сообраќаен режим поради неколку настани

МКД - 10.11.2017

Викендов скопската полиција ќе воведе посебен сообраќаен режим поради фудбалскиот натпревар Македонија - Норвешка, најавениот концерт, атлетска трка и ракометен натпревар. Одделението за сообраќај при СВР Скопје во текот на викендот, 11 и 12 ...

Посебен сообраќаен режим за натпреварот Македонија – Норвешка

Алсат-М - 10.11.2017

Посебен сообраќаен режим на сообраќајниците кај Арената Телеком во Градскиот парк и ВИП Арената, ќе воведе утре и задутре СВР Скопје поради најавениот концерт, фудбалскиот натпревар Македонија – Норвешка и другите спортски настани (атлетска трка и ...

Викендов во Скопје посебен сообраќаен режим поради неколку настани

Скопје24 - 10.11.2017

Викендов скопската полиција ќе воведе посебен сообраќаен режим поради фудбалскиот натпревар Македонија – Норвешка, најавениот концерт, атлетска трка и ракометен натпревар. Одделението за сообраќај при СВР Скопје во текот на викендот, 11 и 12 ...

Посебен сообраќаен режим за натпреварот Македонија – Норвешка

А1 On - 10.11.2017

Посебен сообраќаен режим на сообраќајниците кај Арената Телеком во Градскиот парк и ВИП Арената, ќе воведе утре и задутре СВР Скопје поради најавениот концерт, фудбалскиот натпревар Македонија – Норвешка и другите спортски настани (атлетска трка и ...

Поради фудбалскиот меч Македонија-Норвешка посебен сообраќаен режим во Скопје

Шеталиште - 10.11.2017

Одделението за сообраќај при СВР Скопје во текот на викендот (11/12.11.) поради утрешниот фудбалски натпревар меѓу репрезентациите на Македонија и Норвешка на Арената Телеком во Градскиот парк и поради најавениот музички настан во ВИП Арената, како ...

Посебен сообраќаен режим за натпреварот Македонија - Норвешка

Канал5 - 10.11.2017

Посебен сообраќаен режим на сообраќајниците кај Арената Телеком во Градскиот парк и ВИП Арената, ќе воведе утре и задутре СВР Скопје поради најавениот концерт, фудбалскиот натпревар Македонија - Норвешка и другите спортски настани (атлетска трка и ...

Посебен сообраќајен режим викендов во Скопје - еве каде нема да се вози

Сител - 10.11.2017

Одделението за сообраќај при Секторото за Внатрешни Работи - Скопје во текот на викендот поради утрешниот фудбалски натпревар меѓу репрезентациите на Македонија и Норвешка на Арената Телеком во Градскиот парк и поради најавениот музички настан во ...

Посебен сообраќаен режим за натпреварот Македонија-Норвешка

Press24 - 10.11.2017

Посебен сообраќаен режим на сообраќајниците кај Арената Телеком во Градскиот парк и ВИП Арената, ќе воведе утре и задутре СВР Скопје поради најавениот концерт, фудбалскиот натпревар Македонија – Норвешка и другите спортски настани (атлетска трка и ...

Викендов посебен сообраќаен режим за некои од скопските сообраќајници

Локално - 10.11.2017

Одделението за сообраќај при СВР Скопје во текот на викендот (11/12.11.) поради утрешниот фудбалски натпревар меѓу репрезентациите на Македонија и Норвешка на Арената Телеком во Градскиот парк и поради најавениот музички настан во ВИП Арената, како ...

Посебен сообраќаен режим за натпреварот Македонија – Норвешка

Орбис - 10.11.2017

Посебен сообраќаен режим на сообраќајниците кај Арената Телеком во Градскиот парк и ВИП Арената, ќе воведе утре и задутре СВР Скопје поради најавениот концерт, фудбалскиот натпревар Македонија – Норвешка и другите спортски настани (атлетска трка и ...

Посебен сообраќајен режим викендов во Скопје – еве каде нема да се вози

МК News - 10.11.2017

Одделението за сообраќај при Секторото за Внатрешни Работи – Скопје во текот на викендот поради утрешниот фудбалски натпревар меѓу репрезентациите на Македонија и Норвешка на Арената Телеком во Градскиот парк и поради најавениот музички настан во ...

Посебен сообраќаен режим за натпреварот Македонија – Норвешка

Стандард - 10.11.2017

Посебен сообраќаен режим на сообраќајниците кај Арената „Телеком“ во Градскиот парк и ВИП Арената, ќе воведе утре и задутре СВР Скопје поради најавениот концерт, фудбалскиот натпревар Македонија – Норвешка и другите спортски настани (атлетска трка и ...

Посебен сообраќаен режим за натпреварот Македонија – Норвешка

ТВ21 - 10.11.2017

Посебен сообраќаен режим на сообраќајниците кај Арената Телеком во Градскиот парк и ВИП Арената, ќе воведе утре и задутре СВР Скопје поради најавениот концерт, фудбалскиот натпревар Македонија – Норвешка и другите спортски настани (атлетска трка и ...

Посебен сообраќаен режим за натпреварот Македонија – Норвешка

Нетпрес - 10.11.2017

Посебен сообраќаен режим на сообраќајниците кај Арената Телеком во Градскиот парк и ВИП Арената, ќе воведе утре и задутре СВР Скопје поради најавениот концерт, фудбалскиот натпревар Македонија – Норвешка и другите спортски настани (атлетска трка и ...

Посебен сообраќаен режим за натпреварот Македонија – Норвешка

Кумановски м. - 10.11.2017

loading... Посебен сообраќаен режим на сообраќајниците кај Арената Телеком во Градскиот парк и ВИП Арената, ќе воведе утре и задутре СВР Скопје поради најавениот концерт, фудбалскиот натпревар Македонија – Норвешка и другите спортски настани ...

Посебен сообраќаен режим викедов поради концерт и натпревар: Еве кои улици ќе бидат затворени

Република - 10.11.2017

Посебен сообраќаен режим на сообраќајниците кај Арената Телеком во Градскиот парк и ВИП Арената, ќе воведе утре и задутре СВР Скопје поради најавениот концерт, фудбалскиот натпревар Македонија – Норвешка и другите спортски настани (атлетска трка и ...

Посебен сообраќаен режим утре и задутре поради концерт, натпревар Македонија – Норвешка и други спортски настани

Скопје инфо - 10.11.2017

Посебен сообраќаен режим на сообраќајниците кај Арената Телеком во Градскиот парк и ВИП Арената, ќе воведе утре и задутре СВР Скопје поради најавениот концерт, фудбалскиот натпревар Македонија – Норвешка и другите спортски настани (атлетска трка и ...

Денес посебен сообраќаен режим за натпреварот Македонија - Норвешка...

Н.Македонија - 11.11.2017

Денес посебен сообраќаен режим за натпреварот Македонија - Норвешка Посебен сообраќаен режим на сообраќајниците кај Арената Телеком во Градскиот парк и ВИП Арената, ќе има денес и утре соопшти СВР Скопје поради најавениот концерт, фудбалскиот ...

Посебен сообраќаен режим овој викенд во Скопје

Канал 77 - 11.11.2017

Посебен сообраќаен режим на сообраќајниците кај Арената Телеком во Градскиот парк и ВИП Арената, ќе има денес и утре соопшти СВР Скопје поради најавениот концерт, фудбалскиот натпревар Македонија – Норвешка и другите спортски настани (атлетска трка ...