TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Кулинарски трикови кои ги користат искусните готвачи

Орбис - 10.11.2017

Оние кои готват често, знаат дека понекогаш престојот во кујната знае да биде пекол – масло кое прска, месо кое постојано излегува изгорено, јајца кои никогаш не се доварени… За да ви ги олесниме маките во кујна, собравме неколку кулинарски трикови ...

Кулинарски трикови кои ги користат искусните готвачи

Црнобело - 10.11.2017

Оние кои готват често, знаат дека понекогаш престојот во кујната знае да биде пекол – масло кое прска, месо кое постојано излегува изгорено, јајца кои никогаш не се доварени... За да ви ги олесниме маките во кујна, собравме неколку кулинарски ...