TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Презентација на програмата „Хоризонт 2020“ пред македонските компании

А1 On - 09.11.2017

Можностите за финансирање со новиот повик за европските програми „Хоризонт 2020“ и Инструментот за мали и средни претпријатија се во фокусот на дводневната конференција што се одржува од денеска во Скопје, со учество на 60-ина претставници на ...

Обука за европски програми за финансирање мали и средни претпријатија

Кумановски м. - 09.11.2017

loading... Претставници на компании, истражувачки центри и универзитети од регионот ќе можат да се обучуваат за европските програми за финансирање на мали и средни претпријатија Хоризонт 2020 и Инструмент во рамки на конференцијата што денеска и ...

Презентација на програмата „Хоризонт 2020“ пред македонските компании

Орбис - 09.11.2017

Можностите за финансирање со новиот повик за европските програми „Хоризонт 2020“ и Инструментот за мали и средни претпријатија се во фокусот на дводневната конференција што се одржува од денеска во Скопје, со учество на 60-ина претставници на ...

Обука за европски програми за финансирање мали и средни претпријатија

А1 On - 09.11.2017

Претставници на компании, истражувачки центри и универзитети од регионот ќе можат да се обучуваат за европските програми за финансирање на мали и средни претпријатија Хоризонт 2020 и Инструмент во рамки на конференцијата што денеска и утре ќе се ...

Обука за европски програми за финансирање мали и средни претпријатија

Орбис - 09.11.2017

Претставници на компании, истражувачки центри и универзитети од регионот ќе можат да се обучуваат за европските програми за финансирање на мали и средни претпријатија Хоризонт 2020 и Инструмент во рамки на конференцијата што денеска и утре ќе се ...

Обука за европски програми за финансирање мали и средни претпријатија

Сител - 09.11.2017

Претставници на компании, истражувачки центри и универзитети од регионот ќе можат да се обучуваат за европските програми за финансирање на мали и средни претпријатија Хоризонт 2020 и Инструмент во рамки на конференцијата што денеска и утре ќе се ...