TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Devel – моќен ѕвер од 5.000 коњи (видео)

Таратур - 10.11.2017

Следната недела овој неверојатно моќен суперавтомобил треба да го виде светлото на денот и Devel ќе биде промовиран за пошироката публика. За овој брутално моќен автомобил последен пат се зборуваше во 2015 година, кога бше објавен видео тест од ...

Devel е “ѕвер” од 5000 коња, а светот ќе го запознае за неколку дена

Точка - 10.11.2017

Веќе идната недела, овој неверојатен автомобил би требало да се појави во јавноста. За овој брутален автомобил последен пат се зборуваше во 2015 година, кога беше објавен видео тестот од неговата моќност.

DEVEL SIXTEEN: Монструозниот хипер автомобил со 5007кс влегува во сериско производство

Високи Октани - 10.11.2017

„СИЛЕН КАКО 10 СУПЕР АВТОМОБИЛИ“ – Болид со максимална брзина од 500км/ч премиерно во Дубаи „СИЛЕН КАКО 10 СУПЕР АВТОМОБИЛИ“ – Болид со максимална брзина од 500км/ч следната недела премиерно во Дубаи.