TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Elena Luka Home на Меѓународниот саем на градежништво и „Реалекспо“ 2016

Fashionel - 23.02.2016

Од први до петти март во Метрополис арената во Скопје по 13-ти пат ќе се одржи Меѓународниот саем на градежништво 2016 во рамките на кој пак ќе се одржи и Саемот за недвижности и инвестиции „Реалекспо".

Општините ќе понудат плацеви за „Купи куќа за млади“ на Саемот за градежништво и недвижности

Алфа - 23.02.2016

13-тиот саем на градежништво кој ќе се одржи од 1-ви до 5-ти март ќе има рекорден број на изложувачи. Над 300 компании во три саемски хали ќе им ја претстават на граѓаните најголемата понуда и поволности за купување на стан или куќа, а ќе се изложат ...

13-иот Саем на градежништво и 6-иот Саем на недвижнини – REALEXPO

Денар - 23.02.2016

Од 1-ти до 5-ти март 2016 на Скопски саем ќе се одржи САЕМОТ НА ГРАДЕЖНИШТВО – тринаесети по ред меѓународен бизнис настан за градежништво, градежни материјали и градежна механизација. Овој меѓународен сaeм подразбира сестрана промоција на оваа ...

Поволни цени на земјишта и станови на Саемот за градежништво

Сител - 23.02.2016

Плацеви за куќи, станови на попуст. Саемот за градежништво идната недела ги отвара вратите за посетителите. Покровител и годинава е Министертсвто за финансии. Ќе бидат презентирани поволностите на двата владини проекти – „Купи куќа, купи стан“ и ...

Саем за градежништво: Општините со парцели за „Купи куќа за млади“

МРТ - 23.02.2016

Повеќе од 100 компании и околу 14 општини ќе се претстават на меѓународниот Саем за градежништво што ќе се одржи од 1-ви до 5-ти март. Ќе бидат претставени проектите „Купи куќа за млади“ и „Купи куќа, купи стан“.

Големи попусти на станови и земјишта на Саемот за градежништво

Фактор - 23.02.2016

Во фокусот на овогодинешниот саем за градежништво ќе бидат проектите „Купи куќа, купи стан“ и „Купи куќа за млади“. Најавени се големи понуди и поволности за купување на стан или куќа, на саемoт, кој ќе се одржи од 1-ви до 5-ти март.

Понуда на државни плацеви за "Купи куќа за млади" на Саемот за градежништво

Точка - 23.02.2016

Од први до петти март на Скопски саем тринаесети пат по ред ќе се одржи Саемот за градежништво, градежни матеијали и градежна механизација. Покровител на Саемот за градежништво, втора година по ред е Министерството за финансии со проектите „Купи ...

Саем за градежништво-Најголема понуда и поволности за купување стан или куќа!

Фактор - 23.02.2016

Од 1-ти до 5-ти март 2016 на Скопски саем ќе се одржи САЕМОТ НА ГРАДЕЖНИШТВО – тринаесети по ред меѓународен бизнис настан за градежништво, градежни материјали и градежна механизација. Овој меѓународен сaeм подразбира сестрана промоција на оваа ...

Саемот за градежништво почнува на први март

Република - 23.02.2016

Од први до петти март на Скопски саем тринаесети пат по ред ќе се одржи Саемот за градежништво, градежни матеијали и градежна механизација. Покровител на Саемот за градежништво, втора година по ред е Министерството за финансии со проектите „Купи ...

САЕМ НА ГРАДЕЖНИШТВО -Најголема понуда и поволности за купување стан или куќа

Пулс24 - 23.02.2016

Од 1-ти до 5-ти март 2016 на Скопски саем ќе се одржи САЕМОТ НА ГРАДЕЖНИШТВО – тринаесети по ред меѓународен бизнис настан за градежништво, градежни материјали и градежна механизација. Овој меѓународен сaeм подразбира сестрана промоција на оваа ...

Понуда на државни плацеви за „Купи куќа за млади“ на Саемот за градежништво

Fox.mk - 23.02.2016

Тринаесета година по ред од 1-ви до 5-ти март на Скопски саем ќе се одржи Саемот за градежништво, градежни материјали и градежна механизација, заедно со Саемот на недвижнини Реалекспо, кој ќе се одржи по шести пат, со најава за најголем број ...

Саемот за градежништво започнува на 1 март

Макфакс - 23.02.2016

Тринаесетти по ред меѓународен настан за градежништво, градежни материјали и градежна механизација- Саемот на градежништво ќе се одржи од 1-ти до 5-ти март 2016 на Скопски саем. За време на саемот ќе се нудат и продаваат производи и услуги за ...

Саем на градежништво и RealExpo од први до петти март

Бизнис Инфо - 24.02.2016

Од први до петти март на Скопски саем ќе се одржи Саемот на градежништво, што е 13-ти по ред меѓународен бизнис настан за градежништво, градежни материјали и градежна механизација, се вели во соопштението.

Понуда на државни плацеви за „Купи куќа за млади“ на Саемот за градежништво

Lider - 23.02.2016

Тринаесета година по ред од 1-ви до 5-ти март на Скопски саем ќе се одржи Саемот за градежништво, градежни материјали и градежна механизација, заедно со Саемот на недвижнини Реалекспо, кој ќе се одржи по шести пат, со најава за најголем број ...