TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Facebook воведува Watch Facebook за корисниците 24 часа да ја користат мрежата

Локално - 12.08.2017

Две милијарди корисници на Facebook во просек поминуваат околу 50 минути на оваа социјална мрежа, а бидејќи компанијата сака нејзините корисници и останатото време да го поминуваат тука, осмисли нова платформа Facebook Watch.

Facebook Watch ќе биде нова видео платформа достапна за сите

Тера - 11.08.2017

Гледањето видеа на „Фејсбук“ има неверојатна моќ во поврзувањето на луѓето, поттикнувајќи разговори. На „Фејсбук“, видеата се откриваат преку пријатели и со тоа се приближуваат заедниците.

Фејсбук ја претстави својата најнова платформа

Вистина.мк - 13.08.2017

Гледањето видеа на „Фејсбук“ има неверојатна моќ во поврзувањето на луѓето, поттикнувајќи разговори. На „Фејсбук“, видеата се откриваат преку пријатели и со тоа се приближуваат заедниците.