TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Со само три состојки исфрлете камен од бубрегот за шест дена!

Попара - 09.11.2017

На природен начин, за само шест дена исфрлете го камнот од бубрезите но и остатоците од песок. Еден човек на социјалните мрежи го сподели своето искуство со овој рецепт: “Јас го исфрлив каменот од бубрегот малку поголем од зрно пченица”.

Со само три состојки исфлете го каменот од бубрези за 6 дена

Press24 - 09.11.2017

На природен начин, за само шест дена исфрлете го камнот од бубрезите но и остатоците од песок. Еден човек на социјалните мрежи го сподели своето искуство со овој рецепт: “Јас го исфрлив каменот од бубрегот малку поголем од зрно пченица”.