TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во приватна режија Ибрахимовиќ доаѓа на лов во Македонија

Курир - 06.10.2017

Според последните информаци Златан Ибрахимовиќ денеска ќе пристигне во Македонија со приватен авион или хелихоптер за да посети едно од ловиштата во нашата земја, пишува Македонски Спорт .

И „Ибракадабра" ќе лови низ Македонија!

SportMedia - 06.10.2017

Се сеќавате кога како „гром од ведро небо" се појави информацијата дека Едисон Кавани големата фудбалска звезда, пристигна во Велес!? Да, тоа беше веста на месецот во нашата земја, за подоцна да се дознае дека тој заедно со своите пријатели бил во ...

Во приватна режија Ибрахимовиќ доаѓа на лов во Македонија

Скопје24 - 06.10.2017

Според последните информаци Златан Ибрахимовиќ денеска ќе пристигне во Македонија со приватен авион или хелихоптер за да посети едно од ловиштата во нашата земја, пишува Македонски Спорт .

Во приватна режија Ибрахимовиќ доаѓа на лов во Македонија

Република - 06.10.2017

Според последните информаци Златан Ибрахимовиќ денеска ќе пристигне во Македонија со приватен авион или хелихоптер за да посети едно од ловиштата во нашата земја, пишува Македонски Спорт .

Ибрахимовиќ доаѓа на лов во Македонија

Пулс24 - 06.10.2017

Според последните информаци Златан Ибрахимовиќ денеска ќе пристигне во Македонија со приватен авион или хелихоптер за да посети едно од ловиштата во нашата земја, пишува Македонски Спорт. Се сеќавате кога како гром од ведро небо се појави ...

Во приватна режија Ибрахимовиќ доаѓа на лов во Македонија

Скопје инфо - 06.10.2017

Според последните информаци Златан Ибрахимовиќ денеска ќе пристигне во Македонија со приватен авион или хелихоптер за да посети едно од ловиштата во нашата земја, пишува Македонски Спорт .