TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Обновено: Нови ВД директори во дел од јавните претпријатија, училишта и во детската градинка

OhridNews - 10.11.2017

Со одлука на градоначалникот на Општина Охрид, Јован Стојаноски, од денес четири јавни претпријатија во градов, две основни училишта и детската градинка „Јасна Ристеска“ добија нови Вршители на Должност.

Нови ВД директори во дел од јавните претпријатија, училишта и во детската градинка

Спектра ТВ - 10.11.2017

Со одлука на градоначалникот на Општина Охрид, Јован Стојаноски, од денес четири јавни претпријатија во градов, две основни училишта и детската градинка „Јасна Ристеска“ добија нови Вршители на Должност.

Нови в.д. директори добија некои од јавните претпријатија и училишта во Охрид

Макфакс - 10.11.2017

Со одлука на градоначалникот на општина Охрид, Јован Стојаноски, од денес четири јавни претпријатија во градот – две основни училишта и детската градинка „Јасна Ристеска“, добија нови в.д. директори. За в.д.

Се именуваа нови в.д. директори на јавните претпријатија

ТВМ - 10.11.2017

Со одлука на градоначалникот на Општина Охрид, Јован Стојаноски, од денес четири јавни претпријатија во градов, две основни училишта и детската градинка „Јасна Ристеска“ добија нови Вршители на Должност.

Нови в.д. директори добија дел од јавните претпријатија и училишта во Охрид

Вечер - 10.11.2017

Со одлука на градоначалникот на Општина Охрид, Јован Стојаноски, од денес четири јавни претпријатија во градов, две основни училишта и детската градинка „Јасна Ристеска“ добија нови в.д. директори. За в.д.

Смени на директори во повеќе јавни претпријатија

Sky - 10.11.2017

Со одлука на градоначалникот на Општина Охрид, Јован Стојаноски, од денес четири јавни претпријатија во градов, две основни училишта и детската градинка „Јасна Ристеска“ добија нови в.д. директори. За в.д.

Нови в.д. директори добија дел од јавните претпријатија и училишта во Охрид

Точка - 10.11.2017

Со одлука на градоначалникот на Општина Охрид, Јован Стојаноски, од денес четири јавни претпријатија во градов, две основни училишта и детската градинка „Јасна Ристеска“ добија нови в.д. директори. За в.д.

Повеќе јавни претпријатија добија нови директори

Бизнис Вести - 10.11.2017

Со одлука на градоначалникот на Општина Охрид, Јован Стојаноски, од денес четири јавни претпријатија во градов, две основни училишта и детската градинка „Јасна Ристеска“ добија нови в.д. директори. За в.д.

Нови ВД директори на дел од јавните претпријатија и воспитно образовни установи во Охрид

Либертас - 10.11.2017

Со одлука на градоначалникот на Општина Охрид, Јован Стојаноски, од денес четири јавни претпријатија, две основни училишта и детската градинка „Јасна Ристеска“ добија нови Вршители на Должност.