TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Колку чини достоинството на македонската култура?

Либертас - 09.11.2017

И да продолжам со оној „репутациски ризик“ или „убиец на вредностите“ кој ни го објасни Геровски, а за кој што, наречен со многу други имиња, ги пишував изминатите текстови. Ако тоа „нешто“, тој „репутациски ризик“ важи за бизнисот, за политиката, ...

Колку чини достоинството на македонската култура?

Окно - 09.11.2017

Да продолжам со оној „репутациски ризик“ или „убиец на вредностите“ кој ни го објасни Героски, а за којшто, наречен со многу други имиња, ги пишував изминатите текстови. Ако тоа „нешто“, тој „репутациски ризик“ важи за бизнисот, за политиката, за ...