TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Србинот убиен при грабежот во Кисела Вода, 20 години ѝ бегал на полицијата

Макфакс - 10.12.2017

Четириесет и деветгодишниот, Ненад Топиќ, криминалец од Белград, кој речиси две децении им создавал проблеми на српските органи на прогонот, е еден од двајцата разбојници кои беа убиени од страна на сопственикот, при неуспешниот грабеж на ...

Еден од убиените во Кисела Вода имал дебело криминално досие

Слободен Печат - 10.12.2017

Едно од лицата кои беа убиени во менувачницата во Кисела Вода потекнува од Србија и има дебело криминално досие. Како што пишува весникот „Блиц“, убиениот Ненад Топиќ (49) е криминалец кој веќе 20 години бегал од прогонот на српската полиција.

Братот на сопственикот на менувачницата од Кисела Вода бил убиен во грабеж - еден од напаѓачите го барал Интерпол

Press24 - 10.12.2017

49-годишниот Ненад Т. од Белград е вториот убиен напаѓач во грабежот на менувачницата „Македонија“ во скопска Кисела Вода кој се случи на 27 ноември. Како што пишува српскиот Блиц, веќе неколку пати била мета на крадци менувачницата на Гоце А.

Братот на сопственикот на менувачницата од Кисела Вода бил убиен во вооружен грабеж

Курир - 10.12.2017

Ненад Топиќ (49) од Белград е другиот убиен напаѓач во грабежот на менувачницата „Македонија“ во скопска Кисела Вода на 27 ноември, обајцата застрелани од сопственикот Гоце А. (58), пишува српскиот весник „Блиц“. Менувачницата на Гоце А.

Србинот убиен при грабежот во Кисела Вода, дваесет години ѝ бегал на полицијата

Вечер - 10.12.2017

Четириесет и деветгодишниот, Нанад Топиќ, криминалец од Белград, кои речиси две децении им создавал проблеми на српските органи на прогонот, е еден од двајцата разбојници кои беа убиени од страна на сопственикот, при неуспешниот грабеж за ...

Ова се деталите за убиениот Србин при грабежот во Скопје

Вечер - 10.12.2017

Ненад Топиќ (49) од Белград е другиот убиен напаѓач во грабежот на менувачницата „Македонија" во скопска Кисела Вода на 27 ноември, обајцата застрелани од сопственикот Гоце А. (58), пишува српскиот весник „Блиц". Менувачницата на Гоце А.

Србинот убиен при грабежот во Кисела Вода, 20 години ѝ бегал на полицијата

+инфо - 10.12.2017

Според информациите на „Блиц“, Топиќ, по кого српската полиција имала распишано црвена потерница, неколку месеци живеел во Скопје. Четириесет и деветгодишниот, Ненад Топиќ, криминалец од Белград, кој речиси две децении им создавал проблеми на ...

Блиц: Убиениот Србин при грабежот на менувачницата во Кисела Вода 20 години бил баран со меѓународна потерница

Фокус - 10.12.2017

Четириесет и девет годишниот Србин Ненад Топиќ е еден од ограбувачи на менувачницата во скопска Кисела Вода, кои на 27 ноември беа убиени од страна на сопственикот Гоце А. Како што објави српскиот весник Блиц, Топиќ е идентификуван според ...

Србинот убиен при грабежот во Кисела Вода, дваесет години ѝ бегал на полицијата

Орбис - 10.12.2017

Четириесет и деветгодишниот, Нанад Топиќ, криминалец од Белград, кои речиси две децении им создавал проблеми на српските органи на прогонот, е еден од двајцата разбојници кои беа убиени од страна на сопственикот, при неуспешниот грабеж за ...

Братот на сопственикот на менувачницата од Кисела Вода бил убиен во вооружен грабеж

Скопје24 - 10.12.2017

Ненад Топиќ (49) од Белград е другиот убиен напаѓач во грабежот на менувачницата „Македонија“ во скопска Кисела Вода на 27 ноември, обајцата застрелани од сопственикот Гоце А. (58), пишува српскиот весник „Блиц“. Менувачницата на Гоце А.

Србинот убиен при грабежот во Кисела Вода, дваесет години ѝ бегал на полицијата

Кајгана - 10.12.2017

Четириесет и деветгодишниот, Ненад Топиќ, криминалец од Белград, кој речиси две децении им создавал проблеми на српските органи на прогонот, е еден од двајцата разбојници кои беа убиени од страна на сопственикот, при неуспешниот грабеж на ...

Убиениот разбојник од Србија во скопската менувачница со дебело досие

Фактор - 10.12.2017

Ненад Топиќ (49) од Белград е другиот убиен напаѓач во грабежот на менувачницата „Македонија“ во скопска Кисела Вода на 27 ноември, обајцата застрелани од сопственикот Гоце А. (58), пишува српскиот весник „Блиц“. Менувачницата на Гоце А.

Блиц: Убиениот Србин при грабежот на менувачницата во Кисела Вода 20 години бил баран со меѓународна потерница

Либертас - 10.12.2017

Ненад Топиќ (49) од Белград е другиот убиен напаѓач во грабежот на менувачницата „Македонија“ во скопска Кисела Вода на 27 ноември, обајцата застрелани од сопственикот Гоце А. (58), пишува српскиот весник „Блиц“. Менувачницата на Гоце А.

Братот на сопственикот на менувачницата од Кисела Вода бил убиен во вооружен грабеж

Скопје инфо - 10.12.2017

Ненад Топиќ (49) од Белград е другиот убиен напаѓач во грабежот на менувачницата „Македонија“ во скопска Кисела Вода на 27 ноември, обајцата застрелани од сопственикот Гоце А. (58), пишува српскиот весник „Блиц“. Менувачницата на Гоце А.

Братот на сопственикот на менувачницата од Кисела Вода бил убиен во вооружен грабеж

Сител - 10.12.2017

Ненад Топиќ (49) од Белград е другиот убиен напаѓач во грабежот на менувачницата „Македонија“ во скопска Кисела Вода на 27 ноември, обајцата застрелани од сопственикот Гоце А. (58), пишува српскиот весник „Блиц“. Менувачницата на Гоце А.

Братот на сопственикот на менувачницата од Кисела Вода бил убиен во вооружен грабеж

МК News - 10.12.2017

Ненад Топиќ (49) од Белград е другиот убиен напаѓач во грабежот на менувачницата „Македонија“ во скопска Кисела Вода на 27 ноември, обајцата застрелани од сопственикот Гоце А. (58), пишува српскиот весник „Блиц“. Менувачницата на Гоце А.