TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Nvidia и Bosch работат на суперкомпјутер за автономни возила

Smartportal - 20.03.2017

Две големи компании како што се Nvidia и Bosch се заинтересирани за пазарот на автономни возила. Се чини дека Nvidia избра одличен партнер којшто соработува со најголемите автомобилски компании и кој што може да ја внесе Nvidia на голема врата во ...

BMW планира целосно автономен модел за 2021 година

Додај Гас - 20.03.2017

Баварците потврдуваат дека отишле „далеку“, со развојот на автономен автомобил. Во јули минатата година, BMW го објави партнерство со компаниите Intel и Mobileye. Како резултат од оваа соработка, германскиот производител на автомобили во јануари ...

BMW планира целосно автономен модел за 2021 година

Вистина.мк - 20.03.2017

Баварците потврдуваат дека отишле „далеку“, со развојот на автономен автомобил. Во јули минатата година, BMW го објави партнерство со компаниите Intel и Mobileye. Како резултат од оваа соработка, германскиот производител на автомобили во јануари ...