TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Најавени нови 500 вработувања во „Гентерм“ в година

Макфакс - 10.11.2017

Градоначалникот на општина Прилеп, Илија Јованоски, оствари работна средба со генералниот менаџер на компанијата „Гентерм“, Андреј Хасинец, на која беше разговарано за моментната состојба на фирмата и нејзините идни планови.

Нови работни места со високо образование во фабриката на Гентерм во Прилеп

Маркукуле - 10.11.2017

Фабриката на Гентерм сместена во технолошко-индустриската зона Алинци во близина на Прилеп има потреба од нов кадар со високо образование. Се бараат Електронски техничари! Повеќе информации за потребните квалификации и потребно работно искуство ...

СДС ги обвинуваа за ГОЛГОТА на вработените, а денес се добредојдени со нови работни места?!

Маркукуле - 10.11.2017

Технолошко – индустриската зона Алинци во близина на Прилеп чија изградба започна во 2012 година, денес, благодарение на успешните економски политики и роуд-шоуа на претходната влада, има моќни индустриски капацитети, кои ја раздвижија прилепската ...

Најавени нови 500 вработувања во „Гентерм“ за идната година

Вечер - 10.11.2017

Градоначалникот на Општина Прилеп, Илија Јованоски, оствари работна средба со генералниот менаџер на компанијат „Гентерм“, Андреј Хасинец, на која беше разговарано околу моменталната состојба на фирмата и нејзините идни планови.

САМО ШТО ПОЧНА, А РАБОТИ ТУРБО: Прилепскиот градоначалник со одлична вест за регионот

Sky - 10.11.2017

Градоначалникот на Општина Прилеп, Илија Јованоски, оствари работна средба со генералниот менаџер на компанијат „Гентерм“, Андреј Хасинец, на која беше разговарано околу моменталната состојба на фирмата и нејзините идни планови.

Најавени нови 500 вработувања во „Гентерм“ за идната година

Точка - 10.11.2017

Градоначалникот на Општина Прилеп, Илија Јованоски, оствари работна средба со генералниот менаџер на компанијата „Гентерм“, Андреј Хасинец, на која беше разговарано околу моменталната состојба на фирмата и нејзините идни планови.

За идната година најавени 500 нови вработувања во „Гентерм“

Денар - 10.11.2017

Градоначалникот на Општина Прилеп, Илија Јованоски, оствари работна средба со генералниот менаџер на компанијат „Гентерм“, Андреј Хасинец, на која беше разговарано околу моменталната состојба на фирмата и нејзините идни планови.

Најавени нови 500 вработувања во „Гентерм“ за идната година

Шеталиште - 10.11.2017

Градоначалникот на Општина Прилеп, Илија Јованоски, оствари работна средба со генералниот менаџер на компанијат „Гентерм“, Андреј Хасинец, на која беше разговарано околу моменталната состојба на фирмата и нејзините идни планови.