TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Сообраќајна незгода на патот Охрид- Св.Наум, едно лице повредено, друго избегало

OhridNews - 09.11.2017

Рано утрово, полициската станица за безбедност во патниот сообраќај Охрид, го пронашла 49-годишното лице од Пештани кое синоќа, со своето возило „Алфа Ромео“ учествувало во сообраќајна незгода на регионалниот пат Охрид-Св.Наум кај Хидробиолошки ...

Сообраќајна незгода на патот Охрид- Св.Наум, едно лице повредено, друго избегало

Спектра ТВ - 09.11.2017

Рано утрово, полициската станица за безбедност во патниот сообраќај Охрид, го пронашла 49-годишното лице од Пештани кое синоќа, со своето возило „Алфа Ромео“ учествувало во сообраќајна незгода на регионалниот пат Охрид-Св.Наум кај Хидробиолошки ...

Сообраќајна незгода на патот Охрид- Св.Наум, едно лице повредено, друго избегало

Скопје24 - 09.11.2017

Рано утрово, полициската станица за безбедност во патниот сообраќај Охрид, го пронашла 49-годишното лице од Пештани кое синоќа, со своето возило „Алфа Ромео“ учествувало во сообраќајна незгода на регионалниот пат Охрид-Св.Наум кај Хидробиолошки ...