TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Mitsubishi Evo – автомобил на иднината!

ЗаЗабава - 06.10.2017

Концептот наречен e-Evolution има футуристички изглед кој што најавува во која насока ќе се движи дизајнот на автомобилите на Mitsubishi во годините кои што ...

Новиот Mitsubishi Evo како да пристигнува од иднината...

Точка - 06.10.2017

Концептот наречен e-Evolution има футуристички изглед кој што најавува во која насока ќе се движи дизајнот на автомобилите на Mitsubishi во годините кои што доаѓаат. Овој стилски пристап секако ќе предизвика бројни коментари и нема да задоволи сечиј ...