TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Конгресмени до Тиларсон: Балканот да стане приоритет на САД !

Локално - 06.10.2017

Досега, во неговите изјави, Рекс Тилерсон не покажа дека Балканот е приоритет на Стејт департментот. Група од 14 американски конгресмени побараа од државниот секретар Рекс Тилерсон да го разгледаат Балканот.

Група конгресмени до Тилерсон: Балканот треба да им биде приоритет на САД

+инфо - 06.10.2017

Значењето на Балканот се покажало во текот на историјата: со отсуство на стабилност на Балканот ќе биде загрозена и европската стабилност. Група од 14 членови на Претставничкиот дом на САД, на 3 октомври испрати писмо до американскиот државен ...

Директорот на ЦИА ќе го замени Рекс Тилерсон?

Стандард - 06.10.2017

Директорот на ЦИА, Мајк Помпео, се поврзува за најверојатен следбеник на државниот секретар Рекс Тилерсон, напиша американското издание „Washington Examiner“. Претседателот на САД се согласува со назначувањето на Помпео, кој прави дневни ...

Група конгресмени до Тилерсон: Балканот треба да им биде приоритет на САД

Алсат-М - 06.10.2017

Група од 14 членови на Претставничкиот дом на САД, на 3 октомври испрати писмо до американскиот државен секретар Рекс Тилерсон, во кое го повикува на обновување на политичкото внимание на Балканот. – Србија е политичкиот рбет на целиот регион.

Група конгресмени до Тилерсон: Балканот треба да им биде приоритет на САД

Телевизија Нова - 06.10.2017

Група од 14 членови на Претставничкиот дом на САД, на 3 октомври испрати писмо до американскиот државен секретар Рекс Тилерсон, во кое го повикува на обновување на политичкото внимание на Балканот. – Србија е политичкиот рбет на целиот регион.

Група конгресмени до Тилерсон: Балканот треба да им биде приоритет на САД

А1 On - 06.10.2017

Група од 14 членови на Претставничкиот дом на САД, на 3 октомври испрати писмо до американскиот државен секретар Рекс Тилерсон, во кое го повикува на обновување на политичкото внимание на Балканот. – Србија е политичкиот рбет на целиот регион.