TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Прво државно првенство во уметничко лизгање во Македонија

А1 On - 17.02.2017

На 24 и 25 февруари во Скопје ќе се одржи Државно првенство во уметничко лизгање „Skopje on Ice“ прво во историјата на Македонија. Натпреварот има национален, но и меѓународен карактер и на него ќе учествуваат спортисти во повеќе категории, односно ...

Прво државно првенство во уметничко лизгање во Македонија

Курир - 17.02.2017

На 24 и 25 февруари во Скопје ќе се одржи Државно првенство во уметничко лизгање „Skopje on Ice“ прво во историјата на Македонија. Натпреварот има национален, но и меѓународен карактер и на него ќе учествуваат спортисти во повеќе категории, односно ...

Прво државно првенство во уметничко лизгање во Македонија

Идивиди - 17.02.2017

Скопје, 17 февруари 2017 (МИА) - На 24 и 25 февруари во Скопје ќе се одржи Државно првенство во уметничко лизгање „Skopje on Ice“ прво во историјата на Македонија. Натпреварот има национален, но и меѓународен карактер и на него ќе учествуваат ...

Прво државно првенство во уметничко лизгање во Македонија

Скопје инфо - 17.02.2017

На 24 и 25 февруари во Скопје ќе се одржи Државно првенство во уметничко лизгање „Skopje on Ice“ во СЦ „Борис Трајковски-ВИП АРЕНА прво во историјата на Македонија. Натпреварот има национален, но и меѓународен карактер и на него ќе учествуваат ...

Следниот викенд ќе се одржи првото државно првенство на Македонија во уметничко лизгање

Gol.mk - 19.02.2017

Следниот викенд во Скопје ќе се одржи државно првенство во уметничко лизгање „Skopje on Ice“, прво во историјата на Македонија. Натпреварот има меѓународен карактер и на него ќе учествуваат спортисти во повеќе категории, односно во меѓународно ...

Прво државно првенство во уметничко лизгање во Македонија

еМагазин - 17.02.2017

На 24 и 25 февруари во Скопје ќе се одржи Државно првенство во уметничко лизгање „Skopje on Ice“ прво во историјата на Македонија. Натпреварот има национален, но и меѓународен карактер и на него ќе учествуваат спортисти во повеќе категории, односно ...

Прво државно уметничко лизгање во Македонија

Вечер - 19.02.2017

На 24 и 25 февруари во Скопје ќе се одржи Државно првенство во уметничко лизгање „Skopje on Ice" во СЦ „Борис Трајковски-ВИП АРЕНА прво во историјата на Македонија Натпреварот има национален, но и меѓународен карактер и на него ќе учествуваат ...