TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Труење со храна – кои се симптомите?

Локално - 13.09.2017

Повеќето хранливи труења се одвиваат со слична клиничка слика, но причината за нивното настанување е различна. Најчестите причини за прехранбена интоксикација е загадената храна со патогени (болести), нивните токсини, отровни растенија и загадување ...

Труење со храна – Кои се симптомите?

Вистина.мк - 14.09.2017

Повеќето хранливи труења се одвиваат со слична клиничка слика, но причината за нивното настанување е различна. Најчестите причини за прехранбена интоксикација е загадената храна со патогени (болести), нивните токсини, отровни растенија и загадување ...

Труење со храна – кои се Симптомите?

Орбис - 14.09.2017

Повеќето хранливи труења се одвиваат со слична клиничка слика, но причината за нивното настанување е различна. Најчестите причини за прехранбена интоксикација е загадената храна со патогени (болести), нивните токсини, отровни растенија и загадување ...

Труење со храна – Кои се симптомите?

Среќа.mk - 14.09.2017

Повеќето хранливи труења се одвиваат со слична клиничка слика, но причината за нивното настанување е различна. Најчестите причини за прехранбена интоксикација е загадената храна со патогени (болести), нивните токсини, отровни растенија и загадување ...