TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Муслин ќе биде селектор на Словенија

Макфакс - 10.11.2017

Поранешниот селектор на Србија, Славољуб Муслин, ќе биде новиот селектор на фудбалската репрезентација на Словенија, пренесува белградскиот весник „Спортски журнал“. Муслин со Србија избори директен пласман на Светското првенство во Русија, но потоа ...

Муслин ќе биде селектор на Словенија

Вечер - 10.11.2017

Поранешниот селектор на Србија, Славољуб Муслин, ќе биде новиот селектор на фудбалската репрезентација на Словенија, пренесува белградскиот весник „Спортски журнал“. Муслин со Србија избори директен пласман на Светското првенство во Русија, но потоа ...

Муслин ќе биде селектор на Словенија

Точка - 10.11.2017

Поранешниот селектор на Србија, Славољуб Муслин, ќе биде новиот селектор на фудбалската репрезентација на Словенија, пренесува белградскиот весник „Спортски журнал“. Муслин со Србија избори директен пласман на Светското првенство во Русија, но потоа ...

Муслин веднаш си најде нова работа – ја презема Словенија

Спортски - 10.11.2017

Откако ја однесе Србија на Светско првенство и доби отказ, Славољуб Муслин веднаш најде нов ангажман и ќе седне на кормилото на словенечката репрезентација, пренесуваат српските медиуми. Муслин со Србија избори директен пласман на Светското ...

„Избрканиот“ Муслин ќе ја предводи Словенија

Сител - 10.11.2017

Поранешниот селектор на Србија, Славољуб Муслин, ќе биде новиот селектор на фудбалската репрезентација на Словенија, пренесува белградскиот весник „Спортски журнал“. Муслин со Србија избори директен пласман на Светското првенство во Русија, но потоа ...

Муслин од селектор на Српската репрезентација се сели во Словенија

Sport M - 10.11.2017

Славољуб Муслин, ќе биде новиот селектор на фудбалската репрезентација на Словенија, пренесува белградскиот весник „Спортски журнал“. Муслин со Србија избори директен пласман на Светското првенство во Русија, но потоа на општо изненадување ...