TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Мајката на покојниот актер изјавила дека Чарли Шин не го силувал нејзиниот син, па открила кој навистина го сторил тоа

Точка - 10.11.2017

Џуди Хајм, мајка на Кори Хајм, во интервјуто кое ќе биде прикажано денес вечер, демантирала дека Шин го силувал нејзиниот син. Џуди Хајм, мајка покојниот актер Кори Хајм, изјавила дека е убедена дека Чарли Шин не го силувал нејзиниот син, а потоа ...

Мајката на покојниот актер Кори Хајм го откри името на силувачот на нејзиниот син

Репортер - 10.11.2017

Џуди Хајм, мајката на Кори Хајм во едно од интервјуата кои ќе бидат прикажани во петок вечер ќе го открие вистинското име на човекот кој го силувал нејзиниот син.Таа демантираше дека Чарли Шин го силувал нејзиниот син.Џуди Хајм, мајката на покојниот ...

Чарли Шин овој пат обвинет дека силувал 13-годишен актер!

ЗаЗабава - 09.11.2017

Обвинувањата кон славните личности не престануваат, а сега поранешниот актер Доминик Брашиа, тврди дека Чарли Шин, кој тогаш имал 19 години, во 1986. година, на сминањето на филмот “Лукас”, го силувал тогаш 13-годишниот актер Кори ...

Ново обвинување во Холивуд: Чарли Шин силувал 13-годишно момче!?

Хитпортал - 09.11.2017

Чарли Шин е новата холивудска ѕвезда која е обвинета за силување на малолетник. Инцидентот се случил во 1986-та година на сетот на филмот „Lucas“, актерот наводно го силувал тогаш 13-годишниот Кори Хајм.

Чарли Шин обвинет дека силувал тринаесетгодишен актер, кој подоцна починал од дрога

Репортер - 09.11.2017

Поранешниот актер Доминик Браши тврди дека холивудската ѕвезда Чарли Шин во 1986 година за време на снимањето на филмот „Лукас“ го силувал сега веќе починатиот Кори Хајм, кој тогаш имал само тринаесет години.

Чарли Шин обвинет дека силувал 13-годишен актер, кој подоцна умрел од предозирање со дрога

Точка - 09.11.2017

Чарли Шин, кој тогаш имал 19 години, на снимањето на филот "Лукас", наводно го силувал тогаш 13-годишниот Кори Хајм. Поранешниот актер Доминик Брашиа, тврди дека Чарли Шин, кој тогаш имал 19 години, во 1986.

Чарли Шин обвинет дека имал интимна врска со 13-годишно момче

Стандард - 09.11.2017

Скандалите со сексуални напади и педофилија во Холивуд навистина го променија односот кон филмската индустрија и оставија црна дамка во историјата на Холивуд. Шокантните откритија буквално извираат од секаде, а нова цел е актерот Чарли Шин.

Чарли Шин обвинет дека силувал тринаесетгодишно дете

Press24 - 09.11.2017

Поранешниот актер Доминик Браши тврди дека холивудската ѕвезда Чарли Шин во 1986 година за време на снимањето на филмот „Лукас“ го силувал сега веќе починатиот Кори Хајм, кој тогаш имал само тринаесет години.

Чарли Шин обвинет дека силувал 13-годишен актер, кој подоцна умрел од предозирање со дрога

Република - 09.11.2017

Чарли Шин, кој тогаш имал 19 години, на снимањето на филот “Лукас”, наводно го силувал тогаш 13-годишниот Кори Хајм. Поранешниот актер Доминик Брашиа, тврди дека Чарли Шин, кој тогаш имал 19 години, во 1986.

Чарли Шин обвинет дека силувал тринаесетгодишно дете

Скопје24 - 09.11.2017

Поранешниот актер Доминик Браши тврди дека холивудската ѕвезда Чарли Шин во 1986 година за време на снимањето на филмот „Лукас“ го силувал сега веќе починатиот Кори Хајм, кој тогаш имал само тринаесет години.

Чарли Шин обвинет дека силувал 13-годишен актер, кој подоцна умрел од предозирање со дрога

Локално - 09.11.2017

Поранешниот актер Доминик Брашиа, тврди дека Чарли Шин, кој тогаш имал 19 години, во 1986. година, на сминањето на филмот “Лукас”, го силувал тогаш 13-годишниот актер Кори Хајм. Брашиа за National Enquirer рекол дека Хајм долго време не сакал да го ...

Чарли Шин обвинет за силување на дете

Пулс24 - 09.11.2017

Поранешниот актер Доминик Браши тврди дека холивудската ѕвезда Чарли Шин во 1986 година за време на снимањето на филмот „Лукас“ го силувал сега веќе починатиот Кори Хајм, кој тогаш имал само тринаесет години.

Скандал одекна во Холивуд: Актерот силувал малолетник

Press24 - 09.11.2017

Чарли Шин, кој тогаш имал 19 години, на снимањето на филот „Лукас“, наводно го силувал тогаш 13-годишниот Кори Хајм. Поранешниот актер Доминик Браши, тврди дека Чарли Шин, кој тогаш имал 19 години, во 1986.