TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Милица Тодоровиќ ја направи својата прва тетоважа

Репортер - 07.12.2017

Милица Тодоровиќ првпат се тетовира. Таа досега немала ниту една тетоважа, па затоа и не чуди фактот што големо внимание привлече нејзиното прво тату. Тодоровиќ се пофали со тетоважа на подлактницата на десната рака, а многумина се прашуваат на кого ...

Пејачката Милица Тодоровиќ со болно искуство: „Додека го правев тоа за прв пат, мојата другарка ме држеше за рака“ ...

Курир - 06.12.2017

Пејачката Милица Тодоровиќ на свои 27 години за прв пат направи нешто што ја однесе еден чекор напред и поблиску до многу колешки од естрадата. Имено таа собрала храброст да стави тетоважа на своето тело, поточно на својата рака, а сето тоа го ...