TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Модерните бебиња повеќе не се капат во када

Среќа.mk - 10.11.2017

Во последно време на социјалните мрежи и страниците за бебиња забележуваме фотографии од бебињата кои се капат во мијалникот од кујната. Некои ќе си помислат дека тоа е нов тренд на капење на модерните бебиња.

После 39 години откриена долго чувана тајна: Две девојчиња заменети во болница ја дознаа вистината (ВИДЕО)

Курир - 09.11.2017

Сестрите, родените девојчиња ги помешале во текот на бањањето, а во месеците кои следуваа бебињата покажувале радразливост, немир и проблеми со исхраната, но нивните мајки мислеле дека се работи за типични болки кои ги мачат сите новороденчиња.

Што значи кога бебињата се смеат во сон?

Среќа.mk - 09.11.2017

Често пати додека спијат, бебињата се смешкаат, поради што родителите често се прашуваат што сонуваат во моментот кога се смешкаат. Многу бебиња додека спијат прават различни гримаси и движења.

По 39 години откриена долго чувана тајна: Две девојчиња заменети во породилиште - конечно ја дознале вистината

Точка - 08.11.2017

Пред 39 години, во болница во Молдавија, медицинските сестри ненамерно направиле страшна грешка, кога две новородени бебиња, девојчињата Валентина и Тијана, ги замениле и ги дале на погрешни родители.

Две девојчиња заменети во болница ја дознаа вистината

Пулс24 - 09.11.2017

Пред 39 години во болница во Молдавија медицински сестри поради забуна направиле страшна грешка кога две тогаш штотуку родени бебиња, девојчињата Валентина и Татјана, ги замениле и ги дале на погрешни родители.