TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Шангај 2017: Jeep го претстави големиот теренец

Авто Плус - 21.04.2017

Компанијата Jeep го искористи автосалонот во Шангај, за да го покаже прототипот на теренец со името Yuntu. Машината е предвесник на модел кој ќе стане предводник на брендот за кинескиот пазар.

Jeep веќе не го крие големиот теренец (фото)

Шеталиште - 21.04.2017

Компанијата „Jeep“ го искористи автосаемот во Шангај, за да покаже прототип на теренец со името „Yuntu“. Машината е предвесник на голем модел кој ќе стане предводник на брендот за кинескиот пазар.