TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Македонски и грчки планинари на Пајак планина

Слободна - 21.03.2017

Пријателска планинарска меѓународна акција вчера изведоа планинари од седум македонски града заедно со планинари од Грција искачувајќи го врвот „Гола Чука“ (1.647 м.н.в.) на „Пајак“ планина која се наоѓа во Грција.

Планинарска акција на Церев врв, „Излези и диши“

Курир - 20.03.2017

Осумдесет планинари, ентузијасти и љубители на природата вчера се искачија на Царев врв на Осоговските Планини во акцијата на Здружението за планинарење и заштита на планината „Калин камен “ од Крива Паланка.

Планинарска акција на Церев врв, „Излези и диши“

А1 On - 20.03.2017

Осумдесет планинари, ентузијасти и љубители на природата вчера се искачија на Царев врв на Осоговските Планини во акцијата на Здружението за планинарење и заштита на планината „Калин камен “ од Крива Паланка.

Планинарска акција на Церев врв, „Излези и диши“

Нетпрес - 20.03.2017

Акцијата насловена „И злези и диши “ се организира вторпат, во соработка со „ I love hiking group Macedonia “. -Ова е у ште една акција од иницијативата #ИзлезиИДиши на „ I love hiking group Macedonia “ во насока на зголемување на свеста за ...

Планинарска акција на Церев врв, „Излези и диши“

Сител - 20.03.2017

Осумдесет планинари, ентузијасти и љубители на природата вчера се искачија на Царев врв на Осоговските Планини во акцијата на Здружението за планинарење и заштита на планината „Калин камен “ од Крива Паланка.

Планинарска акција на Церев врв, „Излези и диши“

Точка - 20.03.2017

Осумдесет планинари, ентузијасти и љубители на природата вчера се искачија на Царев врв на Осоговските Планини во акцијата на Здружението за планинарење и заштита на планината „Калин камен “ од Крива Паланка.

Планинарска акција на Церев врв, „Излези и диши“

Скопје инфо - 20.03.2017

Осумдесет планинари, ентузијасти и љубители на природата вчера се искачија на Царев врв на Осоговските Планини во акцијата на Здружението за планинарење и заштита на планината „Калин камен “ од Крива Паланка.

Планинарска акција „Излези и диши" на Царев врв

Вечер - 20.03.2017

Осумдесет планинари, ентузијасти и љубители на природата се искачија на Царев врв на Осоговските Планини во акцијата на Здружението за планинарење и заштита на планината „Калин камен " од Крива Паланка Акцијата насловена „Излези и диши " се ...