TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„ПАЛАС“ ПОД НЕВИДЕНО ОБЕЗБЕДУВАЊЕ: Бизнисмени и политичари тешки милијарди евра во Скопје (ФОТО)

Телеграф - 17.02.2017

Главна ѕвезда на настанот беше поранешниот претседател и премиер на Црна Гора, Мило Ѓукановиќ, кој важи за еден од најбогатите луѓе и кој и самиот не знае што сѐ поседува Скопје денеска беше бизнис-центар на Балканот.

Ѓукановиќ: Малите земји страдаат од товарот на наследената економска неразвиеност

Мета - 17.02.2017

Клучниот проблем што малите држави не се развиени е тоа што со себе носат длабоко наследство од економска неразвиеност, смета црногорскиот премиер Мило Ѓукановиќ кој денеска учествува на тркалезна маса на тема „Позицијата на малите земји во ...

Стопанската комора на Македонија одбележува 95 години работење

Банкарство.мк - 17.02.2017

Стопанската комора на Македонија денеска одбележува значаен јубилеј - 95-годишнина од коморското организирање и работење во Република Македонија. По тој повод, продолжувајќи ја традицијата на организирање значајни настани на овој ден, поврзани со ...

Стопанската комора на Македонија одбележува 95 години работење

Канал5 - 17.02.2017

Стопанската комора на Македонија денеска одбележува јубилеј, 95 години од коморското организирање и работење во Република Македонија. По тој повод, организира тркалезна маса на тема „Позицијата на малите земји во меѓународната економија - предности ...

Бизнисмени и политичари тешки милијарди евра во Скопје (ФОТО)

Вечер - 17.02.2017

Главна ѕвезда на настанот беше поранешниот претседател и премиер на Црна Гора, Мило Ѓукановиќ, кој важи за еден од најбогатите луѓе Скопје денеска беше бизнис-центар на Балканот. Политичари и бизнисмени што вртат милијарди евра беа собрани во ...

Малите земји треба да се поврзат за поголем економски пораст и полесен извоз

еМагазин - 17.02.2017

Денеска во „Александар Палас“ се одржува тркалезна маса на тема „Позицијата на малите земји во меѓународната економија – предности и недостатоци“ ќе организира Стопанска комора по повод 95-годишнината од коморското организирање во Македонија.

Кои познати имиња ќе учествуваат утре на форумот „Позицијата на малите земји во меѓународната економија – предности и ...

Иновативност - 16.02.2017

Кој се ќе учествува на тркалезната маса на тема „Позицијата на малите земји во меѓународната економија – предности и недостатоци“ која ќе се одржи утре во организација на Стопанска комора по повод 95-годишнината од коморското организирање во ...

Ѓукановиќ и Месиќ утре на тркалезната маса по повод 95. години на Стопанска комора

Мета - 16.02.2017

Тркалезна маса на тема „Позицијата на малите земји во меѓународната економија – предности и недостатоци“ ќе организира Стопанска комора по повод 95-годишнината од коморското организирање во Македонија.

Стопанската комора на Македонија одбележува 95 години работење

Курир - 17.02.2017

Стопанската комора на Македонија денеска одбележува јубилеј, 95 години од коморското организирање и работење во Република Македонија. По тој повод, организира тркалезна маса на тема „Позицијата на малите земји во меѓународната економија – предности ...

Ѓукановиќ: Малите земји страдаат од товарот на наследената економска неразвиеност

Локално - 17.02.2017

Клучниот проблем што малите држави не се развиени е тоа што со себе носат длабоко наследство од економска неразвиеност, смета црногорскиот премиер Мило Ѓукановиќ кој денеска учествува на тркалезна маса на тема „Позицијата на малите земји во ...

Ѓукановиќ и Месиќ утре на тркалезната маса по повод 95. години на Стопанска комора

ТВ21 - 16.02.2017

Тркалезна маса на тема „Позицијата на малите земји во меѓународната економија – предности и недостатоци“ ќе организира Стопанска комора по повод 95-годишнината од коморското организирање во Македонија, пренесе Мета .

Стопанската комора на Македонија одбележува 95 години работење

Сител - 17.02.2017

Стопанската комора на Македонија денеска одбележува јубилеј, 95 години од коморското организирање и работење во Република Македонија. По тој повод, организира тркалезна маса на тема „Позицијата на малите земји во меѓународната економија - предности ...

Македонско-српски бизнис форум и тркалезна маса по повод 95-години СКМ

Позитив.мк - 16.02.2017

Стопанската комора на Македонија по повод 95-годишнината од коморското организирање во земјата денеска во Скопје организира деловни средби меѓу македонски и српски компании со цел унапредување и интензивирање на економската соработка меѓу двете ...

Стопанската комора на Македонија одбележува 95 години работење

Press24 - 17.02.2017

Стопанската комора на Македонија денеска одбележува јубилеј, 95 години од коморското организирање и работење во Република Македонија. По тој повод, организира тркалезна маса на тема „Позицијата на малите земји во меѓународната економија - предности ...

Стопанската комора на Македонија одбележува 95 години работење

А1 On - 17.02.2017

Стопанската комора на Македонија денеска одбележува јубилеј, 95 години од коморското организирање и работење во Република Македонија. По тој повод, организира тркалезна маса на тема „Позицијата на малите земји во меѓународната економија – предности ...

Стопанската комора на Македонија одбележува 95 години работење

Република - 17.02.2017

Стопанската комора на Македонија денеска одбележува јубилеј, 95 години од коморското организирање и работење во Република Македонија. По тој повод, организира тркалезна маса на тема „Позицијата на малите земји во меѓународната економија – предности ...

Стопанската комора на Македонија одбележува 95 години работење

Вечер - 17.02.2017

Стопанската комора на Македонија денеска одбележува јубилеј, 95 години од коморското организирање и работење во Република Македонија. По тој повод, организира тркалезна маса на тема „Позицијата на малите земји во меѓународната економија - предности ...

Стопанската комора на Македонија одбележува 95 години работење

+инфо - 17.02.2017

На тркалезната маса ќе присуствуваат Мило Ѓукановиќ, Стјепан Месиќ, Владимир Глигоров и многу други. Стопанската комора на Македонија денеска одбележува јубилеј, 95 години од коморското организирање и работење во Република Македонија.

Стопанската комора на Македонија одбележува 95 години работење

Lider - 17.02.2017

Стопанската комора на Македонија денеска одбележува јубилеј, 95 години од коморското организирање и работење во Република Македонија. По тој повод, организира тркалезна маса на тема „Позицијата на малите земји во меѓународната економија – предности ...

ЈУБИЛЕЈ НА СТОПАНСКАТА КОМОРА: 95 години од коморското организирање и работење во Македонија

Телеграф - 17.02.2017

По повод јубилејот на тркалезна маса ќе присуствуваат најуспешните бизнисмени од регионот, како и истакнати државници, професори и истражувачи Стопанската комора на Македонија денеска одбележува јубилеј, 95 години од коморското организирање и ...

Стопанската комора на Македонија одбележува 95 години работење

еМагазин - 17.02.2017

Стопанската комора на Македонија денеска одбележува јубилеј, 95 години од коморското организирање и работење во Република Македонија. По тој повод, организира тркалезна маса на тема „Позицијата на малите земји во меѓународната економија - предности ...

Стопанската комора на Македонија одбележува 95 години работење

Репортер - 17.02.2017

Стопанската комора на Македонија денеска одбележува јубилеј, 95 години од коморското организирање и работење во Република Македонија. По тој повод, организира тркалезна маса на тема „Позицијата на малите земји во меѓународната економија – предности ...

Стопанската комора на Македонија одбележува 95 години работење

Локално - 17.02.2017

Стопанската комора на Македонија денеска одбележува јубилеј, 95 години од коморското организирање и работење во Република Македонија. По тој повод, организира тркалезна маса на тема „Позицијата на малите земји во меѓународната економија – предности ...

Стопанската комора на Македонија одбележува 95 години работење

Алфа - 17.02.2017

На тркалезната маса ќе присуствуваат најуспешните бизнисмени од регионот, како и истакнати државници, професори и истражувачи, меѓу кои Мило Ѓукановиќ, Стјепан Месиќ, Владимир Глигоров,...

Стопанската комора на Македонија одбележува 95 години работење

МРТ - 17.02.2017

Позицијата на малите земји во меѓународната економија е темата на собирот на Стопанската комора на Македонија. По повод 95 години од формирањето и работењето на македонската Стопанска комора, на тркалезната маса во Скопје ќе учествуваат најуспешните ...

Стопанската комора на Македонија одбележува 95 години работење

24 Вести - 17.02.2017

Стопанската комора на Македонија денеска одбележува јубилеј, 95 години од коморското организирање и работење во Република Македонија. По тој повод, организира тркалезна маса на тема „Позицијата на малите земји во меѓународната економија - предности ...

Стопанската комора на Македонија одбележува 95 години работење

Канал 77 - 17.02.2017

Стопанската комора на Македонија денеска одбележува јубилеј, 95 години од коморското организирање и работење во Република Македонија. По тој повод, организира тркалезна маса на тема „Позицијата на малите земји во меѓународната економија – предности ...

(ГАЛЕРИЈА) Стопанската комора одбележува 95 годишен јубилеј

Фактор - 17.02.2017

Стопанската комора на Македонија денеска одбележува јубилеј, 95 години од коморското организирање и работење во Република Македонија. По тој повод, се организира тркалезна маса на тема „Позицијата на малите земји во меѓународната економија – ...