TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Сигетвари: Пријателството Орбан - Груевски штети на имиџот на двете земји

24 Вести - 10.11.2017

Сомнителен е личниот и политичкиот однос помеѓу поранешниот премиер Никола Груевски и актуелниот унгарски премиер Виктор Орбан, оценува лидерот на Националниот политички совет на „Еѓит“ Виктор Сигетвари.

Унгарска партија: Орбан се обидува да обезбеди засолниште за Груевски во Унгарија

Макфакс - 09.11.2017

Унгарскиот премиер Виктор Орбан се обидува да му обезбеди засолниште на поранешниот македонски лидер, Никола Груевски и неговите најблиски луѓе, што е спротивно на сите европски вредности, не само во рамките на Европската унија, туку и во самата ...

Орбан обезбедува „прибежиште за прорускиот лузер Груевски“, алармира унгарска партија

Мета - 09.11.2017

Виктор Орбан не само што се вклучи во кампањата на поддржуваниот од Русија поранешен премиер на Македонија, Никола Груевски, туку и сака нему и на врвните луѓе до него да им овозможи прибежиште во Унгарија, што во целост е против вредностите на само ...

Унгарска партија: Орбан се обидува да обезбеди засолниште за Груевски во Унгарија

Вечер - 09.11.2017

Унгарскиот премиер Виктор Орбан се обидува да му обезбеди засолниште на поранешниот македонски лидер, Никола Груевски и неговите најблиски луѓе, што е спротивно на сите европски вредности, не само во рамките на Европската унија, туку и во самата ...

Орбан сака да обезбеди „прибежиште за прорускиот лузер Груевски“, алармира унгарска партија

Либертас - 09.11.2017

Виктор Орбан не само што се вклучи во кампањата на поддржуваниот од Русија поранешен премиер на Македонија, Никола Груевски, туку и сака нему и на врвните луѓе до него да им овозможи прибежиште во Унгарија, што во целост е против вредностите на само ...

Орбан сакал да го воскресне, а сега и да го засолни Груевски?

Фактор - 09.11.2017

Од унгарска партија тврдат дека нивниот премиер Виктор Орбан се обидува да му обезбеди засолниште на поранешниот македонски лидер, Никола Груевски и неговите најблиски луѓе. Тие наведуваат дека тоа е спротивно на сите европски вредности, не само во ...

Орбан обезбедува „прибежиште за прорускиот лузер Груевски“, алармира унгарска партија

Локално - 09.11.2017

Виктор Орбан не само што се вклучи во кампањата на поддржуваниот од Русија поранешен премиер на Македонија, Никола Груевски, туку и сака нему и на врвните луѓе до него да им овозможи прибежиште во Унгарија, што во целост е против вредностите на само ...

Унгарска партија: Орбан се обидува да обезбеди засолниште за Груевски во Унгарија

Точка - 09.11.2017

Унгарскиот премиер Виктор Орбан се обидува да му обезбеди засолниште на поранешниот македонски лидер Никола Груевски и неговите најблиски луѓе, што е спротивно на сите европски вредности, не само во рамките на Европската Унија туку и во самата ...

Орбан обезбедува „прибежиште за прорускиот лузер Груевски“, тврди унгарска партија

Позитив.мк - 09.11.2017

Виктор Орбан не само што се вклучи во кампањата на поддржуваниот од Русија поранешен премиер на Македонија, Никола Груевски, туку и сака нему и на врвните луѓе до него да им овозможи прибежиште во Унгарија, што во целост е против вредностите на само ...

Унгарска партија: Орбан обезбедува „прибежиште за прорускиот лузер Груевски“

Стандард - 09.11.2017

Виктор Орбан не само што се вклучи во кампањата на поддржуваниот од Русија поранешен премиер на Македонија, Никола Груевски, туку и сака нему и на врвните луѓе до него да им овозможи прибежиште во Унгарија, што во целост е против вредностите на само ...

Орбан сака да обезбеди „прибежиште за прорускиот лузер Груевски“, алармира унгарска партија

Бриф - 09.11.2017

Виктор Орбан не само што се вклучи во кампањата на поддржуваниот од Русија поранешен премиер на Македонија, Никола Груевски, туку и сака нему и на врвните луѓе до него да им овозможи прибежиште во Унгарија, што во целост е против вредностите на само ...

Унгарска партија: Орбан обезбедува прибежиште за прорускиот лузер Груевски

+инфо - 09.11.2017

„Во последните неколку месеци владата на Орбан и неговата партија сториле сè за да ја воскреснат политичката кариера на екс македонски премиер“. Виктор Орбан не само што се вклучи во кампањата на поддржуваниот од Русија поранешен премиер на ...

Орбан сака да го скрие пропаднатиот политичар Груевски во Унгарија, тврди унгарска партија

Фокус - 09.11.2017

Виктор Орбан не само што се вклучи во кампањата на поддржуваниот од Русија поранешен премиер на Македонија, Никола Груевски, туку и сака нему и на врвните луѓе до него да им овозможи прибежиште во Унгарија, што во целост е против вредностите на само ...

Орбан сака да го скрие пропаднатиот политичар Груевски во Унгарија

iPortal - 09.11.2017

Виктор Орбан не само што се вклучи во кампањата на поддржуваниот од Русија поранешен премиер на Македонија, Никола Груевски, туку и сака нему и на врвните луѓе до него да им овозможи прибежиште во Унгарија, што во целост е против вредностите на само ...