TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Ова е Берово“: СДСМ најави преименување на плоштадот „Димитар Беровски“

Курир - 06.10.2017

Порталот ovaeberovo.mk еден ден по одржаниот митинг пишува дека и покрај бројните киксови, фатални грешки и авто-голови на говорниците на СДСМ на бината поставена на градскиот плоштад „Димитар Беровски“ воочливо било што СДСМ најавува менување на ...

„Ова е Берово“: СДСМ ќе му го промени името и на плоштадот „Димитар Беровски“

Република - 06.10.2017

СДСМ одржа митинг на „Градскиот плоштад“ во Берово, но за воља на вистината тој се вика плоштад „Димитар Беровски“. Ова не е случајно, бидејќи СДСМ очигледно најави и промена на името на плоштадот, реагираат граѓани на општината.