TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Косово остана без 15 милони евра од ММФ

Телевизија Нова - 13.08.2017

Поради застојот во формирањето на новите институции, по предвремените парламентарни избори во Косово, одржани на 11 јуни, Приштина трпи огромни штети. Косово загуби 15 милони евра од Меѓународниот монетарен фонд (ММФ), бидејќи договорот за кредит, ...

Косово остана без 15 милони евра од ММФ

Алсат-М - 13.08.2017

Поради застојот во формирањето на новите институции, по предвремените парламентарни избори во Косово, одржани на 11 јуни, Приштина трпи огромни штети. Косово загуби 15 милони евра од Меѓународниот монетарен фонд (ММФ), бидејќи договорот за кредит, ...

Приштина трпи огромни штети: Косово изгуби 15 милиони евра од ММФ

еМагазин - 13.08.2017

Поради застојот во формирањето на новите институции, по предвремените парламентарни избори во Косово, одржани на 11 јуни, Приштина трпи огромни штети. Косово загуби 15 милони евра од Меѓународниот монетарен фонд (ММФ), бидејќи договорот за кредит, ...

Косово остана без 15 милони евра од ММФ

Сител - 13.08.2017

Поради застојот во формирањето на новите институции, по предвремените парламентарни избори во Косово, одржани на 11 јуни, Приштина трпи огромни штети. Косово загуби 15 милони евра од Меѓународниот монетарен фонд (ММФ), бидејќи договорот за кредит, ...

Косово остана без 15 милиони евра од ММФ

Курир - 13.08.2017

Поради застојот во формирањето на новите институции, по предвремените парламентарни избори во Косово, одржани на 11 јуни, Приштина трпи огромни штети. Косово загуби 15 милони евра од Меѓународниот монетарен фонд (ММФ), бидејќи договорот за кредит, ...

Косово остана без 15 милони евра од ММФ

Локално - 13.08.2017

Поради застојот во формирањето на новите институции, по предвремените парламентарни избори во Косово, одржани на 11 јуни, Приштина трпи огромни штети. Косово загуби 15 милони евра од Меѓународниот монетарен фонд (ММФ), бидејќи договорот за кредит, ...

Косово остана без 15 милони евра од ММФ

А1 On - 13.08.2017

Поради застојот во формирањето на новите институции, по предвремените парламентарни избори во Косово, одржани на 11 јуни, Приштина трпи огромни штети. Косово загуби 15 милони евра од Меѓународниот монетарен фонд (ММФ), бидејќи договорот за кредит, ...

Косово остана без 15 милиони евра од ММФ

+инфо - 13.08.2017

Поради застојот во формирањето на новите институции, по предвремените парламентарни избори во Косово, одржани на 11 јуни, Приштина трпи огромни штети. Поради застојот во формирањето на новите институции, по предвремените парламентарни избори во ...

Косово остана без 15 милони евра од ММФ

ТВ21 - 13.08.2017

Поради застојот во формирањето на новите институции, по предвремените парламентарни избори во Косово, одржани на 11 јуни, Приштина трпи огромни штети. Косово загуби 15 милони евра од Меѓународниот монетарен фонд (ММФ), бидејќи договорот за кредит, ...

Косово остана без 15 милиони евра од ММФ

Нетпрес - 13.08.2017

Косово загуби 15 милони евра од Меѓународниот монетарен фонд (ММФ), бидејќи договорот за кредит, предвиден да се потпише во јуни, пропадна поради предвремените избори. Поради застојот во формирањето на новите институции, по предвремените ...

Косово остана без 15 милони евра од ММФ

Либертас - 13.08.2017

Поради застојот во формирањето на новите институции, по предвремените парламентарни избори во Косово, одржани на 11 јуни, Приштина трпи огромни штети. Косово загуби 15 милони евра од Меѓународниот монетарен фонд (ММФ), бидејќи договорот за кредит, ...

Косово остана без 15 милони евра од ММФ...

Н.Македонија - 13.08.2017

Косово остана без 15 милони евра од ММФ Поради застојот во формирањето на новите институции, по предвремените парламентарни избори во Косово, одржани на 11 јуни, Приштина трпи огромни штети.

Косово остана без 15 милони евра од ММФ

Алфа - 13.08.2017

Поради застојот во формирањето на новите институции, по предвремените парламентарни избори во Косово, одржани на 11 јуни, Приштина трпи огромни штети. Поради застојот во формирањето на новите институции, по предвремените парламентарни избори во ...

Косово остана без 15 милони евра од ММФ

Вечер - 13.08.2017

Поради застојот во формирањето на новите институции, по предвремените парламентарни избори во Косово, одржани на 11 јуни, Приштина трпи огромни штети. Косово загуби 15 милони евра од Меѓународниот монетарен фонд (ММФ), бидејќи договорот за кредит, ...

Косово остана без 15 милони евра од ММФ

Р.С.Европа - 13.08.2017

Поради застојот во формирањето на новите институции, по предвремените парламентарни избори во Косово, одржани на 11 јуни, Приштина трпи огромни штети. Косово загуби 15 милони евра од Меѓународниот монетарен фонд (ММФ), бидејќи договорот за кредит, ...