TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Штериев: Политичката криза неповолно влијае врз финансиските текови

Канал5 - 21.04.2017

Политичката криза и неекономските фактори влијаат врз тргувањето на македонската берза. Странските инвеститори се се` помалку присутни, а пазарот се потпира на домашните инвеститори. Состојбата во првиот квартал од годинава е стабилна, но овој месец ...

Штериев: Берзата и официјално ќе покрене иницијатива за Совет за развој на пазарот на капитал

Фактор - 21.04.2017

Иван Штериев, првиот човек на Македонската берза на 18-та конференција која се одржува во Охрид истакна дека посериозно ќе се покрене иницијатива за креирање на Совет за развој на пазарот на капитал во Македонија.

Во Охрид 18.годишна конференција на Македонската берза на хартии од вредност

Сител - 21.04.2017

Македонската берза на хартии од вредност денеска во Охрид ја одржува 18. годишна конференција на која ќе бидат разгледувани теми од работата на финансиските пазари, за акционерството како модел на организација на фирмите, новините во фондовската ...

Македонската берза со задоволително остварување

МРТ - 21.04.2017

Состојбите со берзантското тргување во Македонија се задоволителни. Во првиот квартал од годината е реализиран промет од 16,8 милиони евра, што е второ најдобро остварување во последните пет години.

Во Охрид 18. годишна конференција на Македонската берза на хартии од вредност

А1 On - 21.04.2017

Македонската берза на хартии од вредност денеска во Охрид ја одржува 18. годишна конференција на која ќе бидат разгледувани теми од работата на финансиските пазари, за акционерството како модел на организација на фирмите, новините во фондовската ...

Македонската берза ја одржува 18. годишна конференција

Вечер - 21.04.2017

Македонската берза на хартии од вредност денеска во Охрид ја одржува 18. годишна конференција на која ќе бидат разгледувани теми од работата на финансиските пазари, за акционерството како модел на организација на фирмите, новините во фондовската ...

Годишна конференција на Македонската берза на хартии од вредност

Макфакс - 21.04.2017

Денеска, по 18. пат се одржа годишната конференција на Македонската берза на хартии од вредност на која се разгледуваа работата на финансиските пазари, акционерското работење како модел за организација на фирмите, како и новитетите на финансиското ...

Годишна конференција на Македонска берза

Бизнис Инфо - 21.04.2017

Фото: Македонска берза Македонската берза на хартии од вредност денеска во Охрид ја одржува 18-тата годишна конференција на која ќе бидат разгледувани теми од работата на финансиските пазари, за акционерството како модел на организација на фирмите, ...

18. годишна конференција на Македонската берза на хартии од вредност

Банкарство.мк - 21.04.2017

Македонската берза на хартии од вредност денеска во Охрид ја одржува 18. годишна конференција на која ќе бидат разгледувани теми од работата на финансиските пазари, за акционерството како модел на организација на фирмите, новините во фондовската ...

Се одржа годишната конференција на Македонската берза на хартии од вредност

Денар - 21.04.2017

Денеска, по 18. пат се одржа годишната конференција на Македонската берза на хартии од вредност на која се разгледуваа работата на финансиските пазари, акционерското работење како модел за организација на фирмите, како и новитетите на финансиското ...