TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Страшен инцидент во Лондон: Автобус полн со патници газел сè пред себе

Точка - 10.11.2017

Британците во четвртокот попладне биле затекнати од веста за немилиот настан во кој популарниот лондонски црвен автобус, без сопираењ најпрво удрил во возилото пред себе, а потоа и во уште неколку возила во Хакни во источен Лондон, додека патниците ...

Страшен инцидент во Лондон: Автобус полн со патници газел сè пред себе

Вечер - 10.11.2017

Британците во четвртокот попладне биле затекнати од веста за немилиот настан во кој популарниот лондонски црвен автобус, без сопирање најпрво удрил во возилото пред себе, а потоа и во уште неколку возила во Хакни во источен Лондон, додека патниците ...

Страшен инцидент во Лондон: Автобус полн со патници газел сè пред себе

Сител - 10.11.2017

Британците во четвртокот попладне биле затекнати од веста за немилиот настан во кој популарниот лондонски црвен автобус, без сопирање најпрво удрил во возилото пред себе, а потоа и во уште неколку возила во Хакни во источен Лондон, додека патниците ...

Страшен инцидент во Лондон: Автобус полн со патници газел сè пред себе

Press24 - 10.11.2017

Британците во четвртокот попладне биле затекнати од веста за немилиот настан во кој популарниот лондонски црвен автобус, без сопирање најпрво удрил во возилото пред себе, а потоа и во уште неколку возила во Хакни во источен Лондон, додека патниците ...

Лондон: Автобус полн со патници газел сè пред себе

МК News - 10.11.2017

Британците во четвртокот попладне биле затекнати од веста за немилиот настан во кој популарниот лондонски црвен автобус, без сопирање најпрво удрил во возилото пред себе, а потоа и во уште неколку возила во Хакни во источен Лондон, додека патниците ...