TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Апел на Брисел до Косово: Да се ратификува демаркацијата со Црна Гора

Макфакс - 10.11.2017

Брисел апелира до Приштина да изврши демаркација на границата со Црна Гора. Косовските медиуми јавија дека министерката за евроинтеграции, Дурата Хоџа, за време на посетата на Брисел добила јасна порака властите во Приштина да извршат ратификација ...

Нерешените гранични точки, проблем за земјите од Западен Балкан...

Н.Македонија - 09.11.2017

Нерешените гранични точки, проблем за земјите од Западен Балкан Границите на Западен Балкан во повеќе случаеви се спорни а некаде се уште не се решени. Ова го пишува српскиот сервис на Радио Слободна Европа.

Апел на Брисел до Косово: Да се ратификува демаркацијата со Црна Гора

Вечер - 10.11.2017

Брисел апелира до Приштина да изврши демаркација на границата со Црна Гора. Косовските медиуми јавија дека министерката за евроинтеграции, Дурата Хоџа, за време на посетата на Брисел добила јасна порака властите во Приштина да извршат ратификација ...

Апел на Брисел до Косово: Да се ратификува демаркацијата со Црна Гора

Точка - 10.11.2017

Брисел апелира до Приштина да изврши демаркација на границата со Црна Гора. Косовските медиуми јавија дека министерката за евроинтеграции, Дурата Хоџа, за време на посетата на Брисел добила јасна порака властите во Приштина да извршат ратификација ...

Апел на Брисел до Косово: Да се ратификува демаркацијата со Црна Гора

Sky - 10.11.2017

Брисел апелира до Приштина да изврши демаркација на границата со Црна Гора. Косовските медиуми јавија дека министерката за евроинтеграции, Дурата Хоџа, за време на посетата на Брисел добила јасна порака властите во Приштина да извршат ратификација ...