TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Кривична пријава за директор што прикрил отсуство на наставник за Нова Година

Радио МОФ - 12.10.2017

Кочанската полиција поднесе кривична пријава против директорот и наставник од ООУ „Страшо Пинџур“. Директорот Т.Б. (36) во селото Соколарци се товари дека неоправдано му дозволил на наставникот Е.С.

Директор му допуштил на наставник неоправдано отсуство за да оди во Италија

Newsroom - 12.10.2017

Полицијата од Кочани поднесе пријава против 36-годишниот Т.Б. од Чешиново, директор на основното училиште „Страшо Пинџур“ во село Соколарци, поради основано сомнение дека ја злоупотребил службената положба и фалсификувал деловни книги.

Кривична пријава за директор и наставник од основно училиште во кочанско

Таратур - 12.10.2017

Кочанската полиција поднесе кривична пријава против директорот и наставник од ООУ „Страшо Пинџур“. Директорот Т.Б. (36) во селото Соколарци се товари дека неоправдано му дозволил на наставникот Е.С.

Директор на училиште знаел дека учителот е во Италија наместо на работа и не презел ништо

МКД - 12.10.2017

Кочанската полиција поднесе кривична пријава против Т.Б. (36) од с.Чешиново, поради постоење основи на сомнение за сторени кривични дела злоупотреба на службена положба и овластување и фалсификување на деловни книги и против Е.С. (50) од с.

Кривична пријава за директор што дозволил неоправдано отсуство на наставник

Sky - 12.10.2017

Директорот на основното училиште во село Соколарци, Кочанско, заработи кривична пријава затоа што му овозможил на вработен во училиштето да отсуствува од работното место, односно часовите ги заведувал како одржани додека наставникот бил на пат во ...

Кривична пријава за директор што дозволил неоправдано отсуство на наставник

Правдико - 12.10.2017

Директорот на основното училиште во село Соколарци, Кочанско, заработи кривична пријава затоа што му овозможил на вработен во училиштето да отсуствува од работното место, односно часовите ги заведувал како одржани додека наставникот бил на пат во ...