TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Автономните возила наидоа на „непремостлива пречка“

Авто Магазин - 05.10.2017

General Motors само што се пофали дека скоро е подготвен за почеток на големосериско производство на автономни возила од третата генерација кои ќе бидат опремени со сета можна безбедносна електроника за да можат да управуваат сами, без возач, една ...

Автономните возила наидоа на „непремостлива пречка“

Вистина.мк - 06.10.2017

General Motors само што се пофали дека скоро е подготвен за почеток на големосериско производство на автономни возила од третата генерација кои ќе бидат опремени со сета можна безбедносна електроника за да можат да управуваат сами, без возач, една ...