TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Поставен камен темелник на нов станбено-деловен комплекс во општина Илинден

Курир - 13.09.2017

Во општина Илинден, почна да се гради нов станбено-деловен комплекс, во рамките на кој ќе бидат изградени три станбени згради и трговски центар. На поставувањето и осветувањето на камен темелникот присуствуваше и градоначалникот на општина Илинден, ...

Поставен камен-темелник на нов станбено-деловен комплекс во општина Илинден

Република - 13.09.2017

Во општина Илинден, почна да се гради нов станбено-деловен комплекс, во рамките на кој ќе бидат изградени три станбени згради и трговски центар. На поставувањето и осветувањето на камен темелникот присуствуваше и градоначалникот на општина Илинден, ...

Поставен камен-темелник на нов станбено-деловен комплекс во општина Илинден

Скопје24 - 13.09.2017

Во општина Илинден, почна да се гради нов станбено-деловен комплекс, во рамките на кој ќе бидат изградени три станбени згради и трговски центар. На поставувањето и осветувањето на камен темелникот присуствуваше и градоначалникот на општина Илинден, ...

Во Илинден се градат три згради и трговски центар на три нивоа

Вечер - 13.09.2017

Во рамките на комплексот ќе бидат изградени 3 станбени згради со приземје, 5 ката и поткровје, со 170 станови со површина од 45 до 155 метри квадратни, како и трговски центар на три нивоа, со површина од 1.900 метри клвадратни Три згради и трговски ...