TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Концерт на Танец во Битола

Вечер - 20.04.2017

Овој музички настан е продолжение на велигденските концерти низ државата, кои ансамблот ги најави на почетокот на годината. Ансамблот на народни песни и игри Танец вечерва во 20 часот ќе одржи спектакуларен концерт во Центарот за култура во Битола.

Велигденски концерт во Куманово

Cooltura - 19.04.2017

Вечерва, 19 април, во Центарот за култура „Трајко Прокопиев“ во Куманово ќе се одржи Велигденски концерт... Директорот на Центарот за култура Сашо Костовски денеска изјави дека почетокот на концертот е во 20 часот и оти влезот е слободен.